peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52049 Jäsentä
150208 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Liikkuva netti ja 5 Gt rajaHighlighted
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎28-08-2017
Kirjoituksia: 4
1/4

Liikkuva netti ja 5 Gt raja

Hei!

Minulla on ollut jo vuosia mökkikäytössä Liikkuva netti niminen liittymä, siinä on aina ollut jokin rajoitus netin käytölle laskutuskaudessa. Yleensä tuo raja ei ole pahemmin häirinnyt, mutta nyt on rajoittimet ruuvattu niin tiukalle ettei 5 Gt:n raja riittänyt kuin yhdeksi viikonlopuksi. Mielestäni käyttö on ihan normaalia surffailua, ei mitään tiedostojen imurointeja. Voiko tuo 5 gigaa kulua noin äkkiä? Ja muistaakseni se raja oli joskus 10 Gt.

Onko tällaiset rajoitukset yleensäkään nykypäivää?

0 tykkäystä
3 vastausta
Vakiokalustoa**
Rekisteröitynyt: ‎14-12-2015
Kirjoituksia: 330
2/4

Vs: Liikkuva netti ja 5 Gt raja

Mikäli käytössä on Windows 10, se latailee omin päin useiden gigatavujen päivityksiä. Tarkasta verkkoasetukset ja aseta käyttämäsi verkkosovitin tai langaton verkko käytön mukaan laskutettavaksi. Tämän jälkeen Windows ei lataa mökkiyhteydelläsi kuin kriittisimmät päivitykset.

 

Oletko katsonut videoita tai käynyt sivuistoilla, joilla on videomainoksia? Niilläkin saa 5 Gt aika nopeasti täyteen.

 

Tiedonhakuun, verkkopankkiin ja sähköpostiin 5 Gt/kk liittymä on edelleenkin aivan passeli. Toki, jos tarpeet ovat pysyvästi muuttuneet, kannattaa tutustua myös uusiin liittymätyyppeihin. Hinta tosin voi nousta melkoisesti, jos lähdet vaihtamaan.

0 tykkäystä
Vakiokalustoa**
Rekisteröitynyt: ‎14-12-2015
Kirjoituksia: 330
3/4

Vs: Liikkuva netti ja 5 Gt raja

Jaaha, viesti tuli your request is being processed ilmoituksen saattelemana tuplana Hymiö Surullinen

0 tykkäystä
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎28-08-2017
Kirjoituksia: 4
4/4

Vs: Liikkuva netti ja 5 Gt raja

On joo Win10, itsekin vähän epäililin windowsia syylliseksi. Tosin kyllä noita videopätkiäkin tunkee ruudulle esim. Iltalehden sivuilta.

0 tykkäystä