peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52057 Jäsentä
150238 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Liikkuvan netin irtisanominenHighlighted
Anonymous
Ei sovellu
Kirjoituksia: 0
1/3

Liikkuvan netin irtisanominen

Suljin Liikkuvan laajakaistan 14.3.2018 ja sen piti olla avoinna vielä 14 vrk. Mutta se ei ole vieläkään sulkeutunut. Saisi sulkeutua, ettei tarvitse maksaa turhasta.

0 tykkäystä
2 vastausta
SIM-guru
SIM-guru
Rekisteröitynyt: ‎21-02-2015
Kirjoituksia: 1 318
2/3

Vs: Liikkuvan netin irtisanominen

 

Suosittelen olemaan yhteydessä Telian asiakaspalveluun irtisanomisasiassa. Yhteystiedot  https://www.telia.fi/asiakastuki/yhteystiedot?intcmp=footer-asiakaspalvelun-yhteystiedot

 

11. Sopimuksen päättyminen

11.1 Irtisanominen

Sopimus on voimassa toistaiseksi, ellei toisin ole sovittu. Asiakas saa irtisanoa toistaiseksi voimassa olevan viestintäpalvelusopimuksen kahden (2) viikon irtisanomisaikaa noudattaen suullisesti tai kirjallisesti. Teleyritys lähettää irtisanomisesta asiakkaalle kirjallisen vahvistuksen. Asiakas saa irtisanoa toistaiseksi voimassa olevan muuta palvelua koskevan sopimuksen yhden (1) kuukauden irtisanomisaikaa noudattaen, ellei toisin ole sovittu. Lähde:

https://www.telia.fi/dam/jcr:0df8c8b8-966c-45b3-b7f2-e912f78b8309/YLEISET_TOIMEHDOT_KULUTTAJA.pdf

Kaikki oikeudet pidätetään
All rights reserved
Lady
Lady
Rekisteröitynyt: ‎06-06-2015
Kirjoituksia: 2 726
3/3

Vs: Liikkuvan netin irtisanominen

Hei @Anonymous!

Siis irtisanoitko liikkuvan laajakaistan : https://www.telia.fi/asiakastuki/liittymat/puhelinliittymat/irtisanominen vai suljitko tilapäisesti?

Ota uudelleen yhteyttä asiakaspalveluun jos liittymän irtisanominen ei onnistunut, näin pyhien aikaan chat on auki.

#koskamävoin
Stupid is as stupid does - Forrest Gump