Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 66556
Kirjoituksia 179881

Liikkuvan netin irtisanominenLiikkuvan netin irtisanominen

Poistettu käyttäjä
 
Viestejä 0 kpl

Liikkuvan netin irtisanominen

1/3

Suljin Liikkuvan laajakaistan 14.3.2018 ja sen piti olla avoinna vielä 14 vrk. Mutta se ei ole vieläkään sulkeutunut. Saisi sulkeutua, ettei tarvitse maksaa turhasta.

Vastaa
0 tykkäystä
2 vastausta

tilasto
Kunniajäsen
Viestejä 1 363 kpl

2/3

 

Suosittelen olemaan yhteydessä Telian asiakaspalveluun irtisanomisasiassa. Yhteystiedot  https://www.telia.fi/asiakastuki/yhteystiedot?intcmp=footer-asiakaspalvelun-yhteystiedot

 

11. Sopimuksen päättyminen

11.1 Irtisanominen

Sopimus on voimassa toistaiseksi, ellei toisin ole sovittu. Asiakas saa irtisanoa toistaiseksi voimassa olevan viestintäpalvelusopimuksen kahden (2) viikon irtisanomisaikaa noudattaen suullisesti tai kirjallisesti. Teleyritys lähettää irtisanomisesta asiakkaalle kirjallisen vahvistuksen. Asiakas saa irtisanoa toistaiseksi voimassa olevan muuta palvelua koskevan sopimuksen yhden (1) kuukauden irtisanomisaikaa noudattaen, ellei toisin ole sovittu. Lähde:

https://www.telia.fi/dam/jcr:0df8c8b8-966c-45b3-b7f2-e912f78b8309/YLEISET_TOIMEHDOT_KULUTTAJA.pdf

Vastaa

kiisseli67
Lady
Lady
Viestejä 3 495 kpl

3/3

Hei @Anonymous!

Siis irtisanoitko liikkuvan laajakaistan : https://www.telia.fi/asiakastuki/liittymat/puhelinliittymat/irtisanominen vai suljitko tilapäisesti?

Ota uudelleen yhteyttä asiakaspalveluun jos liittymän irtisanominen ei onnistunut, näin pyhien aikaan chat on auki.

Vastaa
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.