Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 66581
Kirjoituksia 179907

Liittymä lapselleLiittymä lapselle

tartsa13
Uusi jäsen
Viestejä 2 kpl

Liittymä lapselle

1/2

Lapsi saa joululahjaksi älypuhelimen ja nyt kysyn voinko omilla sivuilla avata lapselle liittymän? Tulee ilmeisesti minun nimelle, saako käyttäjätietoihin lapsen nimen ? Omilla sivuilla saa ilmeisesti valita numeron annetuista vaihtoehdoista.

Tällä hetkellä lapsella easy prepaid jota ei ole rekisteröity. Olen ajatellut sopiva s liittymää + rajaton netti 6 €. Koska prepaidilla varsinkin pelkkä netin käyttö tulee kalliiksi 30 pvä yli 20€ kk.

Jos onnistuu omilla sivuilla miten se tapahtuu ettei oma liittymäni päivity vaan kyseessä uusi?

Ja että kaikki liittymät laskutetaan samalla laskulla?

Ja voiko valita että käyttöönotto tapahtuisi 24.12.2015 aikaisintaan.

Vastaa
0 tykkäystä
1 vastaus

kiisseli67
Lady
Lady
Viestejä 3 495 kpl

2/2

Löytyi tämmöinen linkki https://www.sonera.fi/tutustu+ja+osta/puheliittymat/prepaid/

Siinä on kohta vaihda prepaid-liittymäsi laskutettavaksi liittymäksi. Sieltä voit valita paketti S ja valitse ruutuun ruksi rajaton netti eli yht. 20,90e. Jos haluat littymän käyttöönoton vasta jouluksi, niin kannattaa tuo päivitys tehdä vasta sitten. Tietenkin voit kysyä asiaa tarkemmin vaikka omien sivujen chatin kautta ( ne puhekuplat siellä ylhäällä ) tai laita vaikka yhteydenottopyyntöä https://www4.sonera.fi/palvelu/lomake/yhteydenotto

Omilla sivuilla liittymän päivitys olisi maksuton.

Vastaa
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.