peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52964 Jäsentä
152190 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Liittymä päälleUusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎01-12-2018
Kirjoituksia: 1
1/2

Liittymä päälle

Moikka minulla on tullut paljon laskuja vaikka ei ole ollut liittymää toiminnassa. Vaikkka suljin liittymän saisinko millään liittymän päälle niin voin maksaa laskut

0 tykkäystä
1 vastaus
Lady
Lady
Rekisteröitynyt: ‎06-06-2015
Kirjoituksia: 2 798
2/2

Vs: Liittymä päälle

Hei @Bubux97 ja tervetuloa Telian yhteisöön!

 

Oletko siis sulkenut itse liittymän väliaikaisesti?

Silloin voit kirjautuneena liittymän omistajana telia.fi:ssä avata liittymän uudelleen kyseisen liittymän kohdasta omilla sivuilla.

Liittymistä menee kuukausimaksua, koska väliaikaisen sulkemisen ei ole tarkoitus kestää kauan.

Myös liittymän avaamisesta uusiksi menee maksu.

Täällä tietoa laskutuksesta : https://www.telia.fi/asiakastuki/laskutus-ja-asiakkuus/laskutus/laskujen-perinta

 

Kannattaa ottaa yhteyttä asiakaspalveluun, koska yhteisössä ei voida hoitaa asiakkaan tunnistamista vaativia tehtäviä : https://www.telia.fi/asiakastuki/yhteystiedot?intcmp=footer-asiakaspalvelun-yhteystiedot

#koskamävoin
Stupid is as stupid does - Forrest Gump