Liittymän uudelleen avaus

  • 16 September 2016
  • 3 kommenttia
  • 403 katselukertaa

Moikka!

 

Kuinka kauan kestää, että liittymä aukeaa jos se on ollut suljettuna laskujen takia?? Maksoin viime viikolla perheenjäseneni puhelinlaskut jotka olivat rästissä ja täten liittymä suljettiin. Kiitos vastauksesta jo etukäteen.


3 kommenttia

Kunniamerkki +14

Eikai se noin kauaa pitäs kestää, ettei olis laskut mennyt jo perintään tms? Kannattaa olla yhteydessä asiakaspalveluun https://www.sonera.fi/asiakastuki/Ota-yhteytta?intcmp=footer-puhelinnumerot

 

Kunniamerkki +14

Juu, itsekin muistelisin, että liittymä aukeaa automaattisesti kun avoin summa kirjautuu maksetuksi. Siinä ei pitäisi mennä kuin muutama pankkipäivä, ei suinkaan viikkoa.


 


Kannattaa tosiaan aspasta varmistaa, ettei maksu ole kerennyt jo mennä perintätoimistolle, tai ettei sieltä ole jäänyt jotain maksumuistutusmaksua tai viivästyskorkoa maksamatta joka pitäisi liittymän vielä suljettuna.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Hei ANGELINAWIVOLIN ja tervetuloa Klaaniin!


 


Miten saan suljetun liittymäni auki?


Tarvittavat toimenpiteet riippuvat liittymästäsi.
Katso tarkemmat ohjeet (kohta "Suljetun liittymän avaaminen").

Jos liittymäsi on suljettu erääntyneiden laskujen takia, aukeaa liittymäsi automaattisesti 1–3 päivän kuluessa laskujen maksamisesta. Jos haluat liittymäsi heti auki, maksa erääntyneet laskut ja ota yhteyttä asiakaspalveluun, jossa liittymällesi tehdään pika-avaus. Liittymän avaamiseen liittyvät toimenpidemaksut löydäthinnastosta.


 


Jos liittymä ei vieläkään ole avautunut, niin ota yhteyttä Asiakaspalveluun : https://www.sonera.fi/asiakastuki/Ota-yhteytta

Vastaa