Liittymäpaketin vaihto kesken laskutuskauden

  • 30 April 2019
  • 3 kommenttia
  • 105 katselukertaa

Nuo Telian liittymät.


18.4 vaihdoin liittymän kuukausipaketiksi 100 M + 1200 + 1200 tarjouksella 26.90 eur


Liittymää käytin 19.4 - 24.4 (laskutuskatko) ja lasku oli yhteensä noin 30.40 euroa.


18.4.2019 saakka kertynyt saldo 0.48 euroa. Kalliita nuo 5 päivää 19.4 - 24.4


Onneksi ehdin tehdä perumisilmoituksen ja vaihdan operaattoriakin samalla. 5 euroa vuorokausi on liian kallis hinta kenelle tahansa.


 


Edit EssiJn: muokattu otsikko


3 kommenttia





Hei @Miklax! Tervetuloa Yhteisöön :smileyhappy:





Kun liittymäpakettia vaihdetaan kesken laskutuskauden, niin kuluva laskutuskausi veloitetaan kokonaan uuden paketin hinnalla. Vanhaa pakettia ei tällöin laskuteta siltä kuukaudelta kuukausimaksun osalta.








Eli jos sinulla on esimerkiksi 5,90e/kk paketti voimassa 25 päivää laskutuskaudella ja vaihdat sen sitten  28,90e/kk -pakettiin, niin koko laskutuskausi hinnoitellaan 28,90e/kk hinnan mukaan. Saat kuitenkin pakettiin kuuuvat ominaisuudet, kuten viestit, puhelut ja datan tuon loppukuukauden ajan käyttöösi. Sama pätee myös paketin vaihdossa pienemmästä suurempaan - koko laskutuskausi veloitetaan pienemmän paketin mukaisesti. 




 

""" Saat kuitenkin pakettiin kuuuvat ominaisuudet, kuten viestit, puhelut ja datan tuon loppukuukauden ajan käyttöösi"""

Eli sain käyttööni 5 päivää hinnalla 30 euroa ja risat.

No, tämä vahvisti sen, että oli viimeinen kerta Teliaa, ja operattori vaihtuu. Elisa ja DNA ei ole tuollaisia ammattirikollisia (ahneita) vaan hyvittävät (veloittavat) vain käytetyistä päivistä.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19

Liittymäpaketin vaihto kannattaakin jatkoa ajatellen ajoittaa heti laskutuskauden alkuun. Näin saat täyden hyödyn maksamastasi paketista. Nyt uuden paketin mukainen maksu tuli tosiaan tuosta viimeisestä viidestä päivästä. Erillistä päiväkohtaista veloitusta ei näissä ole käytössä vaan veloitus tulee sen paketin mukaan joka katkopäivänä on voimassa. 

Vastaa