Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 65872
Kirjoituksia 178488

Liittymätyypin vaihtoLiittymätyypin vaihto

Uusi jäsen
Viestejä 1 kpl

Liittymätyypin vaihto

1/2

Jos vaihdan liittymätypin toiseen kesken laskutusjakson niin alkaako uusi laskutusjakso päivästä jolloin liittymä vaihtuu vai vanha laskutusjakso pysyy mutta liittymä vain vaihtuu, eli esim. vaihdan liittymän kun menossa olevaa laskutusjaksoa vielä 9 päivää jäljellä ja minulla uusi liittymä pakettiliittymä jossa on tietty määrä viestejä ja puhetta. Pitääkö minun käyttää pakettiliittymän 250 viestiä ja 250min

tuon 9 päivän aikana? Tämän lisäksi tietty laskuun tulee ed. liittymän kulut ja käyttömaksut.

Vastaa
0 tykkäystä
1 vastaus

Yhteisömanageri
Viestejä 471 kpl

2/2

Heippa @mineola ja tervetuloa Yhteisöön!

 

Liittymätyyppiä voit vaihtaa itsepalveluna kerran kuukaudessa. Uusi paketti vaihtuu heti käyttöön ja vain uuden paketin hinta veloitetaan. Eli vanhan paketin maksu häviää ja maksat vain uudesta paketista. Tähän poikkeuksena käytön mukaan laskuttavasta liittymästä vaihto pakettiliittymään, siinä tapauksessa maksat käytetyt palvelut siihen päivään asti kunnes vaihdoit pakettiliittymään ja sen lisäksi uuden paketin maksun. Laskutusjakso pysyy siis ennallaan (esim. 12.11.-11.12.) vaikka siinä välillä vaihtaisit pakettia. 

 

Edit ReOlivia: Tarkennettu vastausta

Vastaa
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.