Lisäantennit


CSG Networks 10-12 dBi 4G/LTE/3G/WLAN kaksoisantenni 10 metrin kaapeleilla.


Onko kenelläkään kokemuksia kyseistä lisäantenista?


https://www.4g-antennit.fi/category/43/4g-lte-kaksoisantennit


Olisi mukava kuulla risuja ja ruusuja.


Kiitos jo etukäteen !.


-pudiman


4 kommenttia

Itselläni ei kokemusta löydy, mutta kuulisin mielelläni myös muiden kokemuksia!


 


 


Jos ei tätä kyseistä antennia ole muilla käytössä, niin minkälaisia teillä on? Voisi tähän kirjoitella kokemuksia ja huomioita myös muista.


 


Muokkaan tämän ketjun otsikkoa hieman tässä samalla. :)

Kunniamerkki +10

Samalla olisi tämän keskustelun voinut siirtää tuonne toiselle osastolle: http://klaani.sonera.fi/t5/Puhelinliittym%C3%A4t-ja-mobiilinetti/bd-p/puhe

Totta @kefiiri kiitos! Siirsinpä parempaan kategoriaan. ;)

moi!

 

Itsellä käytössä nämä: https://www.4g-antennit.fi/product/331/monitaajuuksinen-antennisarja-2-kpl-11-dbi-4glte3gwlan-10-metrin-kaapeleilla

 

Ja olen ollut tyytyväinen. Ilman noita ei synny mitään mutta nyt saan signaalivoimakkuudeksi luokkaa 82% ja laatukin on aika hyvä. Tosin tarkkana pitää olla asennuksen kanssa että saa antennit hyvään paikkaan.

 

Sen lisäksi pitää muistaa (jos tarvitsee) että hommaa mahdollisimman hyvälaatuista jatkokaapelia jossa hävikki on mahdollisimman pieni ettei mene antennien tehohyöty siihen.

 

Antennit olivat helppo asentaa talon katolla olevaan antennitolppaan ristipolarisaatioasentoon. Kannattaa muistaa laittaa vaikka nippusiteellä antennikaapeli(t) kiinni tolppaan niin etteivät ole "vedossa" koska kaapelin kiinnitys ei vaikuta sellaiselta että niillä voisi antennia "kannatella".

Vastaa