Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 63807
Kirjoituksia 173772

MMS ja SunriseHighlighted

MMS ja Sunrise

Uusi jäsen
Viestejä 2 kpl

MMS ja Sunrise

1/3

Milloinkohan MMS-viestiit alkavat kulkemaan Soneran ja Sveitsiläisen Sunrise-operaattorin välillä? Olen tästä jo keväällä tehnyt vika-ilmoituksen, mutta mitään ei tunnu tapahtuvan. Elisa hoitaa viestit kyllä perille, mutta ei Sonera.

0 tykkäystä
2 vastausta
Highlighted

Kommentaattori
Viestejä 44 kpl

2/3

Viestistäsi päätellen MMS-viestit ovat aikaisemmin toimineet Soneran ja Sunrisen liittymien välillä. Asiaa tutkitaan edelleen ja toivottavasti asiaan saadaan ratkaisu mahdollisimman pian.

 

Yleensä ottaen kahden operaattorin tulee tehdä erillinen sopimus MMS-viestien välittämisestä. Mikäli sopimusta ei ole tehty, saattavat MMS-viestit ajoittain toimia, mutta operaattorit eivät voi taata viestien toimivuutta. Tällä hetkellä Sunrisella ja Soneralla ei ole voimassa olevaa sopimusta MMS-viesteihin liittyen.

0 tykkäystä
Highlighted

Uusi jäsen
Viestejä 2 kpl

3/3

Kiitos vastaukseta!

 

Sain saman tiedon keväällä vika-ilmoitukseeni, että sopimusta ei ole Soneran ja Sunrisen välillä, mutta miksi ei, mikä siinä on niin vaikeata!

Ja miksi näitä mms-sopimuksia ei voi olla näkyvillä saman lailla kuin roaming-sopimukset?

Itsellä paloi aikaa ja rahaa testatessa mihin numeroihin mms-viesti menee perille ja mihin ei.

Ja roaming sopimuksista

 

Salt.-rebrand.png

0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.