MMS- ja internet asetukset Nokia plus 7

  • 10 September 2018
  • 6 kommenttia
  • 4 katselukertaa

Mitkähän mahtaa olla Internet-asetukset tarkalleen, että vois manuaalisesti laittaa, kun ei jostain syystä voi lähettää suoraan tähän minun nokia plus 7 malliin?


6 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

Päivää @BostonGeorge ja tervetuloa Telia Yhteisöön keskustelemaan! :smileyhappy:


 


Itseasiassa puhelimen pitäisi säätää automaattisesti nykyajan sim-kortista MMS- ja internet-asetukset kuntoon. Laitan vielä varmuuden vuoksi linkin Telian tukisivustolle, jotta voit halutessasi määritellä tai tarkastella manuaalisesti asetukset: https://www.telia.fi/asiakastuki/liittymat/puhelimen-kaytto/mms-internet-asetukset.


 


Onnistuisiko näillä vinkeillä vai tarvitsisitko kenties vielä jossakin kohtaa apua?


 

Tarkotin kyllä vähän tarkempia asetustietoja kuin vaan "internet". Mutta joo vika oli siinä ettei laite päässyt päivittymään kun ei saanut nettiä. Wifillä päivitin, minkä jälkeen alkoi toimia.

 

edit: Ainakin toimi hetken vaan nyt taas tekee samaa, yrittää connetata ja ei saa yhteyttä.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

Eipä kestä @BostonGeorge. Ei tuossa ollut yksityiskohtaisempaa kuvausta, niin lähdin lähtöviivalta eli perusjutuista etenemään niin sanotusti. Ilmeisesti tämä liittyy tähän aikaisempaan tapaukseen, jonne olitkin raapustellut kysymyksen. Omaan tietooni ei ole valitettavasti tullut uutta infoa asian etenemisen suhteen :smileyhappy:

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +15

@BostonGeorge  Oletko tarkistanut, että APN on internet ja APN-tyyppi on default, supl

 

Tarkista, ettei sinulla ole asetuksissa mitään datakiintiötä / datarajoitinta käytössäsi?

Kaikki oli ok. Nyt lähti toimimaan ainakin toistaiseksi kun vaihto Sim-2 paikalle kortin??

Mulla meni nettiyhteys elokuun päivityksen myötä. Toisella paikalla työpaikan kortti (DNA) toimii moitteetta. Pitäisikö vaihtaa korttien paikkaa, saisi toimimaan kunnolla yhteydet?

Alkujaan pätki, kun oli 4G asetuksella, pakotin 3G:hen niin pysyi, mutta tänään pysynyt 4G:llä ainakin kokoajan verkossa..

Vastaa