Mihin yhteystiedot katoavat eikä uudet tallennu

  • 13 October 2016
  • 1 kommentti
  • 29 katselukertaa

Hei, vaihdoin liittymäni Soneraliittymäksi ja siinä yhteydessä katosivat puhelimesta ksikki yhteystiedot. Sen jälkeen laitoin vanhan sim kortin takaisin ja siirsin yhteystiedon puhelimen muistiin. Ne tulivat näkyviin kun vaihdoin soneran simkortin takaisin, mutta tunnin päästä ne olivat kaikki taas kadonneet. Lisäsin yhden yhteystiedon käsin. Yritin siirtää sitä suosikkeihin. Ei onnistu. Pikakuvake on oikealla nimellä on, mutta yhteystiedot ei saatavilla. Aiemmista suosikeista yhdestä löytyy numero, mutta siinä lukeekin Sonera vikapalvelu ja sen numero. En ole sellaista sinne asentanut. Mistähän nyt kyse.

1 kommentti

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Hei Karpppa67 ja tervetuloa Klaaniin!


 


Tietämättä mikä puhelin sinulla on voin kuitenkin heittää vinkkiä, jos olet siirtänyt yhteystiedot puhelimen muistiin niin ne löytyvät kyllä sieltä.


Eli kokeile vielä valita puhelimen asetuksista tai yhteystietojen asetuksista nuo numerot puhelimen muistiin.


Älypuhelimissa ne voivat löytyä yhteystiedot sovelluksesta - tuo yhteystieto tai asetukset - tilit ja synkronointi (jos sinulla on vaikka google tai skype/outlook tili, jossa yhteystiedot voisivat olla)


Tavallisissa puhelimissa voi valita muistaakseni puhelimen yhteystiedot joko puhelimen muistista tai sim-kortin muistista puhelimen asetuksista.


 


Käytä puhelinta kiinni ja myös sim-kortin voi ottaa hetkeksi pois, palautuvatko yhteystiedot?

Vastaa