Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 66540
Kirjoituksia 179854

Mikä on halvin puhelinliittymä?Mikä on halvin puhelinliittymä?

masa1mainds
Uusi jäsen
Viestejä 1 kpl

Mikä on halvin puhelinliittymä?

1/7

Mikä on halvin Telian Puhelinliittymä.?.Eikö näissä sitten enää ole mitään tarjouksia vai onko kilpailu laantunut.???

 

Edit AaTanja: muokattu otsikkoa kuvaavammaksi

Vastaa
0 tykkäystä
6 vastausta

irritus
Konkari
Viestejä 821 kpl

2/7
  1. Prepaid, vähimmäislataus 10 € per vajaa vuosi.
  2. Rajaton Lite 0,2 M 7,90 €/kk.
Vastaa
0 tykkäystä

Sekunti
Herrasmies
Herrasmies
Viestejä 2 086 kpl

3/7

@irritus  kirjoitti:
  1. Prepaid, vähimmäislataus 10 € per vajaa vuosi.
  2. Rajaton Lite 0,2 M 7,90 €/kk.

3. Telia Dot (vain sovelluksella) 0-25€/kk

 

Lähde:

https://kauppa.telia.fi/yksityisille/tuotteet/puhelinliittymat.aspx

Vastaa
0 tykkäystä

cliotta
Kommentaattori
Viestejä 20 kpl

4/7

Hei. Olen tosi avuton näissä liittymä- ja puhelinasioissa. Nyt on kuitenkin pakko ryhdistäytyä, koska perustin yrityksen. Minulla on vanha iphone ja joku Telian rajaton liittymä, mutta tarvitsisin siis yritykselleni oman puhelimen ja liittymän, ettei mene puurot ja vellit sekaisin. Ongelmia aiheuttavat sekä puhelin, että liittymä. Olisi kätevää, että olisi yhdessä puhelimessa kaksi sim korttia, mutta ongelmaa aiheuttaa se, että puhelin joutuu koville, eikä nykyiset älylaitteet sitä leikkiä kestä. Pitäisi siis olla näppärän kokoinen puhelin ja sen pitäisi kestää kolhuja ja pölyä. Sitten pitäisi keksiä se liittymä. Käyttöä puhelimelle alkuaikoina varmaankin aika vähän...neuvoja siis tähän yhtälöön kaipaisin.

Vastaa
0 tykkäystä

kiisseli67
Lady
Lady
Viestejä 3 495 kpl

5/7

Hei @cliotta ja tervetuloa Telian yhteisöön!

 

Jos olet perustanut oman yrityksen niin veden- ja iskunkestävän puhelimen kahdella sim-kortti paikalla löydät täältä Telia Yrityksille verkkokaupasta : https://yrityskauppa1.telia.fi/kauppa/puhelimet/galaxy-xcover-4s/prodPRO16529_Samsung_Galaxy_Xcover_... 

 

Sieltä löytyy myös puhelinliittymiä, joiden hinta vaihtelee ominaisuuksien mukaan mm. jos päivität nykyisen liittymän tai otat uuden liittymän.

Esim. halvin uusi puhelinliittymä on : https://yrityskauppa1.telia.fi/kauppa/puhelinliittymat/puhelinliittymat/telia-pro-eu-s/prodTELIA_EU_... 

Vastaa
0 tykkäystä

TiiaHy
Moderaattori
Viestejä 7 kpl

6/7

Moikka @cliotta ja tervetuloa Yhteisöön!

Hienoa kuulla että olet perustanut yrityksen, yrittäjänä sinun on mahdollista ottaa meiltä haluamasi puhelin palvelulaitteena: kun hankit yrityksesi laitteet palveluna, saat huollot, vakuutuksen sekä tietoturvallisen kierrätyksen samaan kuukausihintaan.

 

Itse laitteeksi suosittelisin näillä puheilla sinulle iPhone XR:ää, (64Gt tai 256Gt) siinä on kaksois-SIM-kortti mahdollisuus (nano-SIM + eSIM) sekä IP67-suojaus, mikä tarkoittaa siis sitä että laite on suojattu vedeltä ja pölyltä. Kolhuja varten suosittelisin hankkimaan kunnon suojakotelon puhelimeen, esimerkiksi tälläisen.

Pääset katsomaan kaikkia puhelimia suoraan tämän linkin kautta.

Liittymän osalta suosittelisin olemaan suoraan yhteydessä yritysasiakaspalveluun, niin saadaan katsottua juuri sinulle sopiva liittymätyyppi. Myös puhelin voidaan katsoa samalla kertaa. Voit olla yhteydessä joko puhelimitse 020 355 800 tai chatin kautta: www.telia.fi/yrityksille

Vastaa
0 tykkäystä

cliotta
Kommentaattori
Viestejä 20 kpl

7/7

Hei. Kiitos vastauksistanne. Pelkään pahoin, että nuo "läppärin kokoiset" puhelimet kestäisivät käytössäni vain muutaman päivän. Joudun varmaankin tyytymään kahden puhelimen ja kahden liittymän taktiikkaan, joista toinen puhelin on mallia "äijä".

Vastaa
0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.