peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
53024 Jäsentä
152368 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Mms viestit puhelimeen eikä nettiinUusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎09-08-2017
Kirjoituksia: 1
1/3

Mms viestit puhelimeen eikä nettiin

Haluaisin ehdottomasti lukea viestit suoraan puhelimesta enkä netin kautta, käytän pääosin yritysportaalia joten automaattinen kirjautuminen menee sinne ka joudun kirjautumaan eri tunnuksilla lukeakseni Mms-viestin ja joskus netti on hidas.

 

Puhelimeni pn iPhone 7+, kyllä MMS-viestit on asetuksista laitettu päälle, yritin tilata asetukset numerosta 15400 ja saan ilmoituksen ettei puhelimeeni voida lähettää asetuksia. Siis miten ihmeessä saisin tämän MMS-palvelun puhelimessani nykyaikaan?

0 tykkäystä
2 vastausta
SIM-guru
SIM-guru
Rekisteröitynyt: ‎21-02-2015
Kirjoituksia: 1 344
2/3

Vs: Mms viestit puhelimeen eikä nettiin

Kokeile määrittää asetukset käsin https://www.telia.fi/asiakastuki/liittymat/puhelimen-kaytto/mms-internet-asetukset tuon ohjeen mukaan. Löytyy asetukset -> mobiiliverkko -> mobiilidatavalinnat -> mobiilidataverkko

Jos silti ei lähde toimimaan uudelleenkäynnistyksen jälkeen, olisiko liittymässä jokin esto joka estää noiden toimimisen? Siitä kannattaa olla yhteydessä asiakaspalveluun sitten.

Kaikki oikeudet pidätetään
All rights reserved
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎10-09-2017
Kirjoituksia: 1
3/3

Vs: Mms viestit puhelimeen eikä nettiin

Jospa puhelimen mobiilidata on pois päältä. Minulle kävi android-puhelimella niin, ja etsin kauan neuvoa, kunnes huomasin tarkistaa tämän. Triviaaliratkaisu!

0 tykkäystä