peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
50308 Jäsentä
146535 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Mobiililaajakaista hidasteleeHighlighted
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎03-03-2018
Kirjoituksia: 3
1/2

Mobiililaajakaista hidastelee

pitääkö mun vaihtaa sinne elisaan mobiililaajakaista joka toimii mun dna reitittimellä malli mf286

vai voitteko tarkkailla mun yhteyttä ip osoitteen mukaan että mistä se pätkintä johtuu tarvin huippu nopean yhteyten joten ettehän tarkoituksella hiasta mun nettiä kun nytkin kun joutuin poistaan levyosion ja asentaan windowsin täysin uudestaan ja tietoturvan ja on vielä suuria pelejä joita laata ja paljon ohjelmia ja ajureita niin voisitteko jotenkin seurata mun nettiä ja sen lisäksi vastatessa tähän kysymykseen kertoen että mitä voi tehdä jos yhteys ei toimi niinko pitää toivon että lataus nopeus on aina se mikä yleensä on ruuhka aikanakin eli kahdeksan megaa sekunnissa en ole verkkorikollinen joten ettehän rajoita mun yhteyttä sen perusteella että olisin tehnyt jotain väärää vai johtuuko hitaus itsestään mobiili laajakaistasta toivon että nostatte yhteyten nopeuttani tai ainakin että selitätte mulle syyt miksi mobiili netti on toisinaan niin hidas ja mitä siinä on tehtävissä

 

Edit NikoNo: Korjattu otsikkoa kuvaavammaksi

0 tykkäystä
1 vastaus
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 969
2/2

Vs: Mobiililaajakaista hidastelee

Kenenkään yhteyksiä ei tietenkään hidasteta. Mobiililaajakaistoissa eli 4G yhteyksissä on toki sellainen seikka, että muidenkin asiakkaiden käyttö vaikuttaa nopeuksiin. Tästä syystä ruuhka-aikoina voi olla alhaisemmat nopeudet, kuin yöllä jolloin käyttäjiä vähemmän linjoilla.

Onko nopeudet aina samalla tasolla vai vaihteleeko ne kellonajasta riippuen? 

 

Suosittelisin ensin kokeilemaan modeemin resetointia jos sillä olisi vaikutusta tähän tilanteeseen. Olisiko sinulla lisäksi mahdollisuus kokeilla SIM-korttia toisella laitteella, että saako silloin samat nopeudet?