Mobiiliverkon ongelma Suonenjoella?


Onko Soneran mobiliverrko Suonenjoella jotenkin viallinen, muutostöiden takia alhaalla vai onko tarkoitus poistaa se käytöstä.


4 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +16

http://www.sonera.fi/etsi+apua+ja+tukea/vika-ja-hairiotiedotteet

Puhelimet käynnistetty uudestaan?

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +15

Menikös tämä Suonenjoen ongelmatilanne jo ohitse vai vieläkö siellä jatkuu ongelmat? Mikäli puhelimen uudelleenkäynnistys ja dataverkkoasetusten nollaus ei onnistu, niin suosittelen tekemään vikailmoituksen.

Tästä asiasta voisi helposti tehdä vikailmoituksen soittamalla vikapalveluun tai omien sivujen kautta, niin pystyvät tutkimaan asiaa.

Tarkennus.... tässä oli kyseessä läppäri ja mokkulayhteys joka ei aloituksessa tullut tarkemmin mainittua, kännykkä toimi normaalisti.

 

 

Asiakaspalvelu välitti tiedon tekniseenpalveluun tms josta sitten soitettiinkin, itse en ollut sinne suoraan yhteydessä.

Yhteysvika kesti ainakin 1,5 vuorokautta. Teknisenpalvelun soittaessa avasin läppärin ja kas kummaa nyt yhteys toimi lähes maximiteholla 21megaa. Teknisenpalvelun tiedoista ei löytynyt tietoa että ko. aikana olisi ollut paikallisessa lähettimessä mitään häiriötä, oli niin tai näin nyt asia on OK.

Vastaa