peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52066 Jäsentä
150265 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Nettikatkos toista päivääHighlighted
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎08-03-2018
Kirjoituksia: 2
1/4

Nettikatkos toista päivää

Missä vika, kun postinro 21420 alueella on nyt netti toista päivää pimeänä tai ainakin lähes: Jos pääsee nettiin, sitten siellä ei sivut avaudukaan? Joudun ottamaan yhteyden kännykällä ja nyt siellä uhataan laskutuksella käytön mukaan, vaikka en ole koskaan sellaista sopimusta tehnyt, että siitä laskutettaisiin erikseen??? 
Areenasta voi vain haaveilla...

0 tykkäystä
3 vastausta
Telialainen
Telialainen
Rekisteröitynyt: ‎23-05-2017
Kirjoituksia: 133
2/4

Vs: Nettikatkos toista päivää

Moikka @Tuulamari!

 

Tervetuloa Telian Yhteisöön! Kurkkaisin häiriötilanteiden listaa, enkä huomannut ko. postinumeron alueelle mitään yleistä häiriötä / huoltotyötä olevan meneillään.

 

Kannattaa kokeilla alkuunsa aina käynnistää modeemi uudelleen ja katsoa lähtisikö nousemaan verkolle. 

 

Mikäli ei siltikään lähte pelittelemään niin sittenhän sitä pitää meidän päässä tutkia, että missä tökkii. Valitettavasti Yhteisön kautta emme voi käsitellä asiakastietoja, joten yhteydenottokanavana tulee käyttää joko puhelinta tai netistä löytyvää chattia. Tarkempaa tietoa löydät täältä.

Kun keskittymiseen laittaa sata prosenttia, siinä tulee väkisin hiki.
0 tykkäystä
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎08-03-2018
Kirjoituksia: 2
3/4

Vs: Nettikatkos toista päivää

Kiitos vinkeistä! Nyt toimii tietsikka, mutta Areena ei suostu yhteistyöhön telkkarissa. Mitään en tehnyt tässä välissä, joten arvoitukseksi jää edelleen vian syy. Oli alkanut MOKKULA pätkiä jo hieman aiemminkin. Seuraan tilannetta. Alueen "ylikuormitus" lienee yksi syy, sillä tiettyihin aikoihin päivän mittaan tuppaa olemaan katkoja. Olen juuri vaihtanut Teliaan... toivottavasti yhteistyö jatkossa sujuu. 

Asiantuntija
Asiantuntija
Rekisteröitynyt: ‎29-06-2017
Kirjoituksia: 131
4/4

Vs: Nettikatkos toista päivää

Hienoa että yhteys lähti toimimaan Hymiö Onnellinen

 

Areenan osalta on sitten kinkkisempi juttu jos yhteys koneella toimii kun liittymä ei erottele että millä laitteilla sitä yhteyttä käyttää. 

 

Jos alueen tukiasemat ruuhkautuvat niin yhteys hidastuu mutta ei se ei aiheuta yhteyden katkeamista kokonaan. 

 

Jos se toimii niin ei muuta kuin kovaa käyttöä Hymiö Onnellinen mutta jos ongelmat jatkuu niin sitten pitää tutkia tarkemmin. 

0 tykkäystä