Nopeus seilaa rankasti

  • 11 December 2014
  • 2 kommenttia
  • 9 katselukertaa

  • Anonymous
  • 0 kommenttia
Nyt muutaman päivän ajan netin nopeus on seilannut rankasti ja nopeasti ees taas, joka tekee netin käytöstä melkoisen koettelemuksen. Latausnopeus seilaa 1kB/s:n ja 250kB/s:n välillä reilun puolen minuutin intervallilla, eli nopeus tuntuu olevan koko ajan syöksymässä joko ylöspäin tai alaspäin.
Nettitikkuna käytössä Huawei E353

Muutaman vuoden käytössä ei mitään vastaavaa ole aiemmin ilmennyt ja keskimääräiset latausnopeudet ovat olleet kevyesti yli 500kB/s:n.
Sijainti tai mikään muukaan ei ole muuttunut. Tikku itse kehuu olotilaansa perinteisellä sinivihreällä tasaisella valolla. Laitetta on kokeiltu eri USB-portteissa.

Tuntuu tuskalliselta, kun joka toisella internet-sivun latauksella selainkin alkaa jo väittämään, ettei yhdistäminen onnistu, kun nopeudet laahaavat pohjamudissa. Sitten kohta taas mennään, notta tuosta vaan tuon suon yli.

Mikä neuvoksi, vai heitänkö läppärin parvekkeelta ja muutan Itä-Ukrainaan etsimään todellisia ongelmia elämääni?

2 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +16
Mahdollisesti lisää käyttäjiä on tullut alueellesi ja tämän takia tiedonsiirtonopeus heittelee pahasti. Käytät 3G mokkulaa ja 3G verkko on yleensä ruuhkaantunut. Päivittämällä 4G mokkulalle voi nopeudet parantua ja tarvittaessa 4G liittymäksi.

Paremmalla antennilla voit saada parempia nopeuksia.
Hei Miika_t!

Osaatko sanoa, että onko siellä samassa paikassa toiminut netti normaalisti esim. Soneran kännykkäliittymissä lähipäivinä? Kysyn tätä lähinnä siksi, että voitaisiin sulkea mahdollinen nettitikun laitevika pois.

Jos lisäät asiakasnumerosi käyttäjätunnuksen profiiliin (Omat asetukset > Profiili > Asiakasnumero), voin tarkistaa tilannetta tarkemmin. Asiakasnumero ei näy muille keskustelupalstan käyttäjille. Asiakasnumerosi löytyy esimerkiksi viimeksi tulleesta laskusta.

Vastaa