Ongelma netissä.

  • 20 December 2014
  • 9 kommenttia
  • 20 katselukertaa

Ei tunnu olevan asiakaspalvelusta ainakaan yhtään apua, joten yritetään täällä.

Maanantaina netti vielä toimi oikein, tiistaina aamulla kännykkän näytti G verkkoa. 

Aattelin että auttaa kun käyttää kännykän kiinni, mutta eipäs auttanut. Soitin asiakaspalveluun ja kehottivat käyttään uudestaan kiinni muttei auttanut sekään. Eilen eli perjantaina kävin sitte hakemassa uuden puhelimen ja SIM kortin muttei niidenkään vaihto auttanut. Yleensä ollut siis H+ ja joskus jopa 4G. Nyt kokoajan H, 3G tai G, eikä mikään toimi kunnolla. H+ saattaa tulla täysillä palkeilla sillointällöin mutta netti ei siltikään toimi. Asiakaspalvelun mukaan ongelma on täällä päässä eikä niiden päässä. En keksi enää yhtään mistä vois johtua, on kumminki ihan uus kännykkä ja SIM kortti. Välillä myös tulee ilmoitus että "Ei palvelua. Valittu verkko (Sonera) ei ole käytettävissä."


9 kommenttia

Lisään tähän vielä että liittymän on siis telefinland mutta nettihän on käsittääkseni soneran.

Moro @Maikk ja tervetuloa tänne Klaaniin! :)


 


Tota, mikäs luuri sulla on nyt käytössä? Kerroit että kuitenkin ajoittain saat 3G-yhteyksiä, ootko kurkannu millasia nopeuksia tulee? Puhelut ja viestit kumminkin pelittää ihan normaalisti?


 


Onko ongelmia ihan kaikkialla, vaiko esim vaan kotiosotteessa?


Kurkkaahan häiriökartasta jottei mitään yleistä probleemia ole.


 


 

Kiitoksia. 🙂 S4 4G käytössä nyt. 0.7/0.04 on tainnu huonoin olla, 2/0.1 paras. Ei oo pelkästään kotiosottessa että vaikka kaupungille menee nii ei toivoakaan että netti toimis. Kattelin nuita häiriökarttoja mutta ei pitäis olla koko kaupungissa mitään häiriötä. Ton uuden SIM kortin ku sain nii sain nopeudeksi 15/0.3 ja kerkesin ehkä 15min käyttää ja sen jälkeen ei taas oo netti toiminut. 

No jopas on mystistä.


Asetuksienkin uskoisin olevan kunnossa, kun kummiski aikasemmin sait ihan hyviä nopeuksia tolla uudella SIM-kortilla.


Voisit kumminkin kokeilla nollata verkkoasetukset, eli jotenkin näin:


Asetukset -> Langattomat verkot -> Mobiiliverkko -> Yhteyspisteiden nimet -> Menu ja Palauta oletukset


 


Ton jälkeen varmuudeksi vielä boottaa luuuri.


 

Joo, pitääpä koittaa nollata. Tuota ihmettelen lähinnä ku välillä tulee tosiaan H+ täysillä palkeilla mutta nopeus on silti niinku G netillä.

Testaahan tosiaan, tsekkaa myös että onhan sulla siellä yhteyspisteiden/käyttöpisteiden nimet -osiossa valittuna Sonera Internet.


Itellä kävi kerran silleen että luuri oli jostain syystä heittäny johonkin toiseen noi asetukset ja ei netti meinannu pelittää kuinkaan päin, vaikka näytti että 3G on saatavilla. :)

Kyllä tuolla Sonera Internet on käytössä, ei pelitä siltikään. 😕 Tuntuu että ois menny sekasi tää netti siinä ku oli joku aika sitte se käyttöhäiriö tms Soneran verkossa.

Aivan okei, mä suosittelen että teet vikailmotuksen tästä Omilla Sivuilla, saavat nuo teknisen puolen häiskät tutkia tätä tarkemmin. :)

Tehään näin, kiitoksia avusta. :)

Vastaa