Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 64900
Kirjoituksia 176506

Opengate/MatkapuhelinliittymäHighlighted

Opengate/Matkapuhelinliittymä

Uusi jäsen
Viestejä 2 kpl

Opengate/Matkapuhelinliittymä

1/4

No nyt sitten menee järki osaisko kukaan fiksumpi auttaa.. kävin soneran liikkeessä ja aina olen käyttänyt puhelinta netin jakamiseen konsoliin xbox one ja ps4.

Mutta en päässyt kavereiden kanssa onlines pelaamaan kun nat tyyppi oli tiukka. Noh nyt sitten sain omaan puhelinliittymään opengate ominaisuuden ja puhelimen yhteyksistä muuttanut apn: opengate. Noh eipä auttanu toi opengate mitään... ainavaan näyttää nat tyyppi tiukka. Mistä saisin käyttöön tän, kaverilla on opengate reitittimen kautta ja ei mitään ongelmaa.. voisiko joku auttaa?:) kovasti liikkessä sanottiin että tällä lähtee ongelma. Puhelimena galaxy s8

Vastaa
0 tykkäystä
3 vastausta
Highlighted

Vakiokalustoa ☆
Viestejä 234 kpl

2/4

Puhelimesi ei osaa tehdä tarvittavia tcp/udp porttiohjauksia, saati sitten sillata ip osoitetta. Eli hanki oikea mobiilireititin, siihen opengate ja tee tarvittavat ohjaukset tai siltaus.

Vastaa
0 tykkäystä
Highlighted

Uusi jäsen
Viestejä 2 kpl

3/4

Oon kokeillu port forwarding ohjelmalla saada portit auki mutta ei onnistu.. eniten tässä ketuttaa kun soneras 2vk sitten hehkutettiin että tällä toimiio, nyt sitten takutaan 

Vastaa
0 tykkäystä
Highlighted

Vakiokalustoa ☆
Viestejä 234 kpl

4/4

Vaatii puhelimen roottauksen, ei toimi muuten.

Vastaa
0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.