Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 63807
Kirjoituksia 173772

Opengate lakkasi toimimastaHighlighted

Opengate lakkasi toimimasta

Uusi jäsen
Viestejä 2 kpl

Opengate lakkasi toimimasta

1/3

Päivää!

Yllättäen tosiaan lakkasi opengate toimimasta mobiililaajakaistastani jokusen aikaa sitten. APN asetettuna Opengateksi ja routterin portit auki niinkuin ennenkin, mutta auki ei silti ole.


Routterina Asus 4G-N12 jossa asetukset pitäisi olla kohdillaan. Palomuurit sammutettu kokeilumielessä kaikkialta.

 

Onko siis APN vaihtunut joksikin muuksi vai onko Telian päässä ongelmia? Päivitin jo liittymänkin uudempaan (joka hieman nyt harmittaa sillä 2€ lisää samasta paketista ei edes ole kovin hyvä diili kun en ulkomailla tämän liittymän kanssa matkaa) , mutta ei apua..

0 tykkäystä
2 vastausta
Highlighted

Ex-telialainen
Viestejä 37 kpl

2/3

Moikka! Vielä ei ole häiriöilmoitusväelle tullut ilmi vikoja Opengateen ja Telia brändinvaihdokseen liittyen, mutta kaikkeahan tässä voi tapahtua. Laita meille vaikka chatin kautta viestiä niin tarkistetaan, että Opengate on vielä liittymällä voimassa!

0 tykkäystä
Highlighted

Uusi jäsen
Viestejä 2 kpl

3/3

Otin yhteyttä chatin kautta ja virkailijan kytkettyä opengate palvelu ensin pois ja sitten taas päälle alkoi homma pelittämään. Mielenkiintoista miten tuommoinen sattui..

Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.