PSN ja Soneran 4G (Huawei B593S)


  • Savumerkittäjä
  • 1 kommentti

Hei,

 

tämä ongelma alkoi jo muistaakseni jossain viime marraskuun tienoilla. Eli...

 

PS3 ei suostu enää kirjautumaan PSN verkkoon jos yhteys muodostettu WiFin kautta, mutta esim. pelien päivitykset lataa ilman ongelmia. Ainoa on tuo PSN kirjautuminen ja sen kautta ei tietenkään myöskään ei aina tunnista minun PS+ jäsenyyttäni yms pelien pelaaminen kärsii. Myöskin ei tämän johdosta lataa PS Storeakaan.

Itsellä Huawei B593S modeemi, jossa Soneran 4G liittymä. Modeemiin taikka PS3seen en ole tehnyt mitään asetus muutoksia ennen ongelmien alkua. Ongelmat siis alkoi viime syksyllä/alku talvesta. Siihen asti toiminut ongelmitta.

 

Erityisesti huomioiden LAN piuhan kanssa yhteys toimii normaalisti ja myöskin WiFin kautta jos internetyhteys on muodostettu puhelimen hot spotin kautta. Puhelimessa myös Soneran liittymä.


2 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +16

Ton Huawein langaton yhteys ei ole mikään loistavimmasta päästä joten en yllättyisi... Oletko kokeillut resetoida laitteen tehdasasetuksiin? Oletko asentanut viimeisimmät päivitykset? Uusimmat tuli 593S mallille vähän aikaa sitten.

Päivitin boxin ja resetoinkin vielä, mutta ei auttanut. Vaikka boxin toisi PS3sen viereen niin ei WiFillä yhdistä PSN. Vain Lanilla toimii. Joku aikakatkaisu tossa tulee vastaan. Outoa silti, että puhelimen Hot Spotin kautta toimii vaikka molemmissa saman firman liittymät (Sonera).

Vastaa