Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 63875
Kirjoituksia 173956

Palvelutilaukset 11,99 €Highlighted

Palvelutilaukset 11,99 €

Uusi jäsen
Viestejä 3 kpl

Palvelutilaukset 11,99 €

1/4

Mistähän minä maksan palvelutilausmaksun (yhden tai useamman kuukausittain) suuruudeltaan 11,99 €/kpl Google Playlle ja ARENA INTERACTIVE, kun en ole lataillut elokuvia enkä ostanut maksullisia applikaatioita tms.? Netflixmaksut ja Areenan jalkapallomatsit veloitetaan erikseen. Voiko joku vihjata mstä on kysymys näissä Telian laskujen viimeisillä riveillä olevilla summilla?

 

0 tykkäystä
3 vastausta
Highlighted

Herrasmies
Herrasmies
Viestejä 2 065 kpl

2/4

Hei @Pentti3!

 

Luulisin, että Google Play palvelutilaus 11,90€ tapaus liittyisi Youtube Premium -musiikkipalveluun. Löydät tilaushistorian avaamalla Google Play -sovelluksessa asetusvalikon vasemmasta yläkulmasta ja sen jälkeen valitsemalla "Tili" > "Ostohistoria". Lisätietoja Google Play palveluiden peruuttamisesta löytyy täältä.

 

Arena Interactive palvelutilaus puolestaan voisi liittyä jollakin tavalla Etelä-Suomen Media Oy -yhtiöön, joka voisi olla esimerkiksi jonkin lehtitilauksen uusiminen tekstiviestitse. Halutessasi lisäselvityksiä näistä tilauksista kannattaa olla yhteydessä Googlen ja Arena Interactiven asiakaspalveluun.

 

Pääsetkö näillä vinkeillä eteenpäin?

Highlighted

Uusi jäsen
Viestejä 3 kpl

3/4

Kiitos vastauksestasi! En ole mielestäni tehnyt mainitsemiasi toimia Youtubessa enkä Arena Interactivessa, mutta selvitän vielä nämä varmuuden vuoksi.

0 tykkäystä
Highlighted

Uusi jäsen
Viestejä 3 kpl

4/4

Kiitos vinkistä. Youtuben Premium-tilaus oli syynä ja nyt se poistui tilauksesta!

Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.