Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 66544
Kirjoituksia 179866

Palvelutilaukset 11,99 €Palvelutilaukset 11,99 €

Pentti3
Uusi jäsen
Viestejä 3 kpl

Palvelutilaukset 11,99 €

1/4

Mistähän minä maksan palvelutilausmaksun (yhden tai useamman kuukausittain) suuruudeltaan 11,99 €/kpl Google Playlle ja ARENA INTERACTIVE, kun en ole lataillut elokuvia enkä ostanut maksullisia applikaatioita tms.? Netflixmaksut ja Areenan jalkapallomatsit veloitetaan erikseen. Voiko joku vihjata mstä on kysymys näissä Telian laskujen viimeisillä riveillä olevilla summilla?

 

Vastaa
0 tykkäystä
3 vastausta

Sekunti
Herrasmies
Herrasmies
Viestejä 2 087 kpl

2/4

Hei @Pentti3!

 

Luulisin, että Google Play palvelutilaus 11,90€ tapaus liittyisi Youtube Premium -musiikkipalveluun. Löydät tilaushistorian avaamalla Google Play -sovelluksessa asetusvalikon vasemmasta yläkulmasta ja sen jälkeen valitsemalla "Tili" > "Ostohistoria". Lisätietoja Google Play palveluiden peruuttamisesta löytyy täältä.

 

Arena Interactive palvelutilaus puolestaan voisi liittyä jollakin tavalla Etelä-Suomen Media Oy -yhtiöön, joka voisi olla esimerkiksi jonkin lehtitilauksen uusiminen tekstiviestitse. Halutessasi lisäselvityksiä näistä tilauksista kannattaa olla yhteydessä Googlen ja Arena Interactiven asiakaspalveluun.

 

Pääsetkö näillä vinkeillä eteenpäin?

Vastaa

Pentti3
Uusi jäsen
Viestejä 3 kpl

3/4

Kiitos vastauksestasi! En ole mielestäni tehnyt mainitsemiasi toimia Youtubessa enkä Arena Interactivessa, mutta selvitän vielä nämä varmuuden vuoksi.

Vastaa
0 tykkäystä

Pentti3
Uusi jäsen
Viestejä 3 kpl

4/4

Kiitos vinkistä. Youtuben Premium-tilaus oli syynä ja nyt se poistui tilauksesta!

Vastaa
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.