Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 66733
Kirjoituksia 180145

Pitempi tarjousaika?Pitempi tarjousaika?

jpotkukelkka
Uusi keskustelija
Viestejä 18 kpl

Pitempi tarjousaika?

1/16

Soneran XL plus liittymästä tarjoutuu netissä pisimmillään 24 kk tarjous.

 

Onko mahdollista saada samasta liittymästä tarjousta esim. 4 vuodeksi? 

 

Ainakin kerran tämä onnistui, kun olin siirtämässä liittymää Elisalle.

 

 

Vastaa
0 tykkäystä
15 vastausta

MiaSL
Ex-telialainen
Viestejä 734 kpl

2/16

Eipä taida löytyä neljän vuoden tarjousaikaa, mutta kaksi vuottakin on suht passeli aika, eikö Hymiö Onnellinen

Vastaa
0 tykkäystä

jpotkukelkka
Uusi keskustelija
Viestejä 18 kpl

3/16

Kerran sain tarjouksen neljäksi vuodeksi Soneralta.

 

Ihmettelin asiaa, ja sain vastaukseksi "kun tämä puhelu tuli tänne (Soneran) pääkonttoriin, ja meillä on sen verran pidemmät hihat". Tämä siis suora lainaus.

 

Hassua, kun välillä onnaa ja välillä ei.

 

 

Vastaa
0 tykkäystä

MiaSL
Ex-telialainen
Viestejä 734 kpl

4/16

Joo. Hassu myös tuo "pidemmät hihat"-vertaus, en oo tuota aiemmin kuullutkaan Hymiö Onnellinen

Vastaa
0 tykkäystä

aina
Konkari
Viestejä 575 kpl

5/16

 

Kun määräaikainen sopimus tulee täyteen, on vaihtoehtona sitoutua uuteen määräaikaiseen sopimukseen tai päästää liittymä toistaiseksi voimassaolevaksi (=nopeasti irtisanottavksi) korkeammilla listahinnoilla.

 

Pidempi määräaikainen sopimus olisi edullisempi jos odotetaan hintojen nousua. Varsinkin nopeimmilla nopeuksilla (uusimmalla tekniikalla) hinta on pikemmin ollut laskeva. Uusimisesta huolehtimisessa on tietty oma vaivansa, ettei tarkoittamatta tipahdeta listahintoihin.

Vastaa
0 tykkäystä

PasiS
Konkari ☆
Viestejä 1 234 kpl

6/16

Ei ne tarjoukset aina edellytä määräaikaista sopimusta vaikka tarjous on määräaikainen. Tele Finlandin puolella tarjouksia saa yleensä jatkettua samoilla ehdoilla pistäytymällä CM:n myyntipisteillä. Ei sielläkään tosin mistään 4 v tarjouksia ole tarjolla vaan 12 kk tai 24 kk.

Vastaa
0 tykkäystä

kjns
Kunniajäsen
Viestejä 1 279 kpl

7/16

Juu, ja Soneran puolella viime aikoina ollut hyvin noita 24 kk kampanjahintoja ilman määräaikoja. Yleensä aina jotain kivaa löytyy jo netin tarjouksistakin jotka saa itse päivitettyä omilta sivuilta.

Vastaa
0 tykkäystä

aina
Konkari
Viestejä 575 kpl

8/16

Toki on myös määräajan voimassa olevia tarjouksia toistaiseksi voimassa olevista sopimuksista. Kilpailijoilla tarjouksia jopa Soneraa enemmän. On ollut itsellänikin ei-määräaikainen (nettiliittymä), jossa ensimmäiset kuukaudet halvempia ja sitten palataan "normaalihintoihin". Ketjun aloittaja kyseli onko pidempiä määräaikaisia sopimuksia. 

 

Määräaikaissopimuksissa sääntö lie, että määräajan päätyttyä sopimus jatkuu voimassa olevan hinnaston toistaiseksi voimassa olevin hinnoin. Siitähän ostaja tykkää, että uskoo saaneensa jotain ekstraa.

Vastaa
0 tykkäystä

PasiS
Konkari ☆
Viestejä 1 234 kpl

9/16

Itse kyllä ymmärsin, että aloittaja kaipasi 4 v:n tarjousaikaa, eikä 4 v:n määräaikaisuutta liittymälleen. Sonera sopiva XL Plus, tarjousehdot: Ei määräaikaisuutta.

Vastaa
0 tykkäystä

aina
Konkari
Viestejä 575 kpl

10/16

No niinpä käytetään käsittämätöntä Sonera-suomea:

"Tarjousehdot:

Sonera Sopiva XL-paketti tarjotaan 12 kk ajaksi hintaan 24,90 €/kk (norm. 34,90 €/kk). Etusi 12 kk aikana 120 €. Ei määräaikaisuutta. Tarjousajan jälkeen voimaan astuu hinnastohinta."

Kukapa ei soisi että alempi hinta olisi voimassa pidempään.

 

Jos on ollut tilanteita, joissa annettu poikkeusetuja, niin eipä operaattori niistä yleisesti huutele. Eipä tullut mieleeni, että tuollaista kysyttäisiin.

 

 

Vastaa
0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.