Postilakon aiheuttama maksuviive

  • 19 December 2019
  • 2 kommenttia
  • 3 katselukertaa

Moi!

Maksan puhelintani Telia Financen kautta osissa. Ensimmäinen 15.11. päivätty lasku tuli postissa 12.12. Maksoin sen sinä päivänä. Nyt sain maksukehotuksen, joka on päivätty 15.12.2019. Siinä on maksettavaksi määrätty sekä marraskuun että joulukuun osamaksu. Onko ok, että maksan nyt vain joulukuun erän? Eli vähennän maksamani osan "Maksettava vähintään"-summasta, tekemättä asiasta mitään erillistä ilmoitusta?

 

Laskussa on mukana myös 3,90 laskutusmaksu. Tarkoittaako se paperilaskun lähettämistä? (En vielä ehtinyt muuttaa laskujani e-laskuksi / sähköpostilaskuksi.) Sen summan toki maksan myös nyt.


2 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +15

Heippa @KimKoo ja lämpimästi tervetuloa tänne Yhteisöön! Kiva että löysit paikalle :smileyhappy:


 


Hmm.. arvioisin että tekemäsi maksusuoritus on kirjautunut tuohon saamaasi maksukehoitusmaksuun ja tällöin tosiaan riittää, että maksat joulukuun maksun pelkästään. Jotta voisimme olla aivan satavarmoja, niin suosittelen vielä että laitat meille viestin esimerkiksi asiakassivujen chatissa, tai vaikka Facebookissa yksityisviestitse. Voimme vielä sitten varmistaa ihan laskutietojesi kautta, että suoritus on tullut perille ja mitä sinulla on tällä hetkellä maksettavana.


 


Tuo 3,90 euroa on tosiaan paperilaskutuslisä! Eli se tosiaan tulisi myös hoitaa :smileyhappy: E-lasku ja sähköpostilasku ovat sitten maksuttomia, eli niihin jos vaihdat nyt ennen seuraavan laskun tuloa, niin vältyt jatkossa tuolta laskutuslisältä :smileyhappy:

Kiitos Sanna. Toimin ehdottamallasi tavalla. :smileywink:

Vastaa