Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 64243
Kirjoituksia 174744

Postilakon aiheuttama maksuviiveHighlighted

Postilakon aiheuttama maksuviive

Uusi jäsen
Viestejä 2 kpl

Postilakon aiheuttama maksuviive

1/3

Moi!

Maksan puhelintani Telia Financen kautta osissa. Ensimmäinen 15.11. päivätty lasku tuli postissa 12.12. Maksoin sen sinä päivänä. Nyt sain maksukehotuksen, joka on päivätty 15.12.2019. Siinä on maksettavaksi määrätty sekä marraskuun että joulukuun osamaksu. Onko ok, että maksan nyt vain joulukuun erän? Eli vähennän maksamani osan "Maksettava vähintään"-summasta, tekemättä asiasta mitään erillistä ilmoitusta?

 

Laskussa on mukana myös 3,90 laskutusmaksu. Tarkoittaako se paperilaskun lähettämistä? (En vielä ehtinyt muuttaa laskujani e-laskuksi / sähköpostilaskuksi.) Sen summan toki maksan myös nyt.

0 tykkäystä
2 vastausta
Highlighted

Moderaattori
Viestejä 523 kpl

2/3

Heippa @KimKoo ja lämpimästi tervetuloa tänne Yhteisöön! Kiva että löysit paikalle Hymiö Onnellinen

 

Hmm.. arvioisin että tekemäsi maksusuoritus on kirjautunut tuohon saamaasi maksukehoitusmaksuun ja tällöin tosiaan riittää, että maksat joulukuun maksun pelkästään. Jotta voisimme olla aivan satavarmoja, niin suosittelen vielä että laitat meille viestin esimerkiksi asiakassivujen chatissa, tai vaikka Facebookissa yksityisviestitse. Voimme vielä sitten varmistaa ihan laskutietojesi kautta, että suoritus on tullut perille ja mitä sinulla on tällä hetkellä maksettavana.

 

Tuo 3,90 euroa on tosiaan paperilaskutuslisä! Eli se tosiaan tulisi myös hoitaa Hymiö Onnellinen E-lasku ja sähköpostilasku ovat sitten maksuttomia, eli niihin jos vaihdat nyt ennen seuraavan laskun tuloa, niin vältyt jatkossa tuolta laskutuslisältä Hymiö Onnellinen

0 tykkäystä
Highlighted

Uusi jäsen
Viestejä 2 kpl

3/3

Kiitos Sanna. Toimin ehdottamallasi tavalla. Hymiö Silmänisku

Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.