Prepaid nettikäytön seuraaminen

  • 20 February 2020
  • 3 kommenttia
  • 2 katselukertaa

Mistä voin tarkastella Prepaid-netin nettikäyttöä? Olisin kiinnostunut, paljonko Mt kulkee päivittäin liittymästä läpi. 

Edit SaJoonas: muokattu otsikkoa


3 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +16

Heippa @Ojis73  ja tervetuloa tänne Yhteisöön! Kiva, kun löysit paikalle. Täältä voit löytää vastauksia moniin kysymyksiin ja lisäksi muuten mielenkiintoista luettavaa:smileyhappy:


 


Melkeinpä puhelimen omaa datankäytön seurantaa voisin suositella. Hiukan puhelimesta ja mallista riippuu mistä kohdin asetuksista sen löydät, mutta esim. omalla Androidillani se on seuraavan polun päässä:


 


asetukset > yhteydet > datan käyttö.


 


Onko sinulla ladattuna Telia Prepaid -lataussovellus käyttöösi? Vaikkakaan se ei juuri kysymykseesi tuo vastausta, niin nostan sen tässä tilanteessa esiin, sillä siinä on monia hyviä ominaisuuksia.

Joo, tuo ei ole ongelma. Minulla on 4g reititin mökillä prepaid liittymän takana ja olisin kiinnostunut paljonko ilmalämpöpumppu kuluttaa nettiä. Minusta olisi kohtuullista, että tuotteen myyjä pystyisi laskutusperusteen kertomaan asiakkaalle, eli ne kilotavut / päivä. Sähköliittymän haltijallekin kerrotaan paljonko sähköä on kulunut.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +14

Toistaiseksi prepaid lataus sovelluksella ei käytettyä datamäärää näe. Eikä toistaiseksi muuta sovellusta tai tapaa prepaid asiakkaille ole näyttää käytettyä datamäärää. Laitetaan tästä toivetta eteenpäin sovelluksen ylläpitoon.

 

Laitteen/reitittimen hallinan kautta on mahdollista seurata käytettyä datamäärää mikäli laitteen nykyinen ohjelmisto sitä tukee.

 

Laskutusliittymissä on mahdollista datanmäärä tarkistaa puheluerittelyn kautta.

Vastaa