Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 66574
Kirjoituksia 179898

Prepaidin muuttaminen laskutusliittymäksiPrepaidin muuttaminen laskutusliittymäksi

UserX
Uusi keskustelija
Viestejä 6 kpl

Prepaidin muuttaminen laskutusliittymäksi

1/2

Onko prepaid-liittymän muuttaminen laskutusliittymäksi edelleen mahdollista? Soneran aikaan se on ollut mahdollista, esim. https://yhteiso.telia.fi/t5/Kysy-ja-keskustele-palstan/Prepaid-numero-laskutusliittymaksi/m-p/63439 ja https://yhteiso.telia.fi/t5/Puhelinliittymat-ja-mobiilinetti/Prepaidin-vaihto-tavalliseen/td-p/11565... mutta enpä huomannut sivuilta enää sellaista toimintoa.

 

Jos tämä on mahdollista niin mitä saldolle tapahtuu? Aiemmin se ei ole käynyt kuukausimaksuihin mutta nykyäänhän järkevän nopeuksista dataa ei saa kuin paketissa jossa on myös väh. 250 min/kk puheluita.

Vastaa
0 tykkäystä
1 vastaus

IlariJR
Ex-telialainen
Viestejä 955 kpl

2/2

Hei! Voit vaihtaa prepaid-liittymän normaaliksi laskutusliittymäksi verkkokaupassa tai Telia Kaupassa. Ladattu saldo siirtyy puolestaan laskutusliittymälle hyvityksenä. Hyvitykset koskevat vain puhe- ja tekstiviestimaksuja, ei kytkentä-, kuukausi- tai muutosmaksuja.

Vastaa
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.