Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 66682
Kirjoituksia 180018

Puhelimeen soitettaessa ilmoittaa "varattu"Puhelimeen soitettaessa ilmoittaa "varattu"

klontti
Vakiokalustoa
Viestejä 105 kpl

Puhelimeen soitettaessa ilmoittaa "varattu"

1/4

Minulla on kaksi puhelinta, toinen älymalli ja toinen peruskännykkä. Perusmallilla kun soitin siihen älymalliin ulkomaille 15 minuuttia. Tämän jälkeen älykännykkä ilmoitti olevansa varattu, mutta sillä voi kuitenkin soittaa peruskännyyn ilman ongelmia.

Nyt molempien ollessa kotona huomasin ensin, että siihen älymalliin voi soittaa muilla puhelimilla, ei varattu. Toisellakin voi soittaa älykännyyn, jos poistaa lähettäjän numeron tavallisesta. Jos tavallisella soittaa lähettäjän numero päällä älykännyyn, niin älykänny ilmoittaa parin värinän jälkeen, että yksi vastaamaton puhelu.

Älymallista on verkkotiedot poistettu, puhelin sovelluksenkin päivitys tuli. Ongelma jatkuu silti.EDIT: otsikkoa muokattu

 

Vastaa
0 tykkäystä
3 vastausta

Purnipsi
Velho
Velho
Viestejä 2 519 kpl

2/4

Hei!

 

Onko kyseessä mitkä puhelimet, merkki ja malli?

 

Onko kyseessä Telian liittymät? Kaksi eri liittymää vai multi-sim tai vastaava palvelu?

 

 

Vastaa
0 tykkäystä

irritus
Konkari
Viestejä 823 kpl

3/4

Soittajan numero on varmaankin lisätty epähuomiossa estettyjen numeroiden listalle vastaanottavassa puhelimessa. Ohjeita:

 

Vastaa

klontti
Vakiokalustoa
Viestejä 105 kpl

4/4

Ei ole numero estettyjen joukossa. Muutenkin tuntuu elävän omaa elämäänsä, lähettävässä puhelimessa nimenä numerolle "pena" vastaanottavassa älymallissa numerolle "APENA", puhelin ilmoittaa puhelun olevan nimeltä "Pentti". Katellu tässä mistäköhän kaivaa toisen nimen. Häirikkö systeemikin kytketty pois.

 

Vastaa
0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.