Puhelin ei pysy 4g netissä

  • 23 April 2019
  • 3 kommenttia
  • 55 katselukertaa

mikseihän puhelin pysy 4g netissä? on asetuksista laitettu 4G/3G/2G ja mitä sattuu


3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Hei @bumba123  ja tervetuloa Telian yhteisöön!


 


Syitä voi olla useita esim. tukiasema niin kaukana, ruuhkautunut.


Itsellä sama juttu DNA:n Prepaid liittymän kanssa, ennen näkyi 4G puhelimen näytöllä nyt vain 3G. Toki kun menen lähemmäs kaupunkia niin sitten 4G näkyy jälleen (Oulun seudulla).


 


Kokeile kumminkin käyttää SIM-korttia pois ja katso myös että puhelimessa on uusimmat päivitykset, joskus se voi auttaa asiaan.

Tukiasema on melkein vieressä, otin sim-kortin pois jo monta kertaa ja uusimmat päivitykset. Mikään ei tunnu auttavan. Välillä pomppaa 4G ja palautuu 3G:ksi

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Hei!


 


Oletko ulkomailla, viestiketjun alueesta päätellen. Voiha  olla, että laite valitsee toisen roaming-partnerin verkon ja heillä ei Telialla ole sopimusta 4G LTE-verkon käytöstä.


 


Yleensä jos ongelmaa kuuluvuudessa ei ole, niin 3g 4g pomppiminen voi johtua vaikka verkon ongelmasta tai päätelaitteesta. Tukiasemassa voi olla vikaa tai verkossa yleisemmin. Puhelimessa voi olla vikaa tai sim-kortti voi olla viallinen. Ongelmanratkaisu on poissulkua. Verkkovian saanee suljettua pois testaamalla liittymää toisella puhelimella, toistuuko hyppely sillä. Ja samalla lailla eri mahdollisuuksia kokeillen kunnes vian aiheuttaja selviää.

Vastaa