peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
58649 Jäsentä
162965 Kirjoitusta

Telia yhteisö on nyt myös laiteyhteisö

Lue lisää
Yhteistyössä OnePlus

Puhelin kysyy pääsykoodiaUusi keskustelija
Rekisteröitynyt: ‎29-10-2015
Kirjoituksia: 8
1/2

Puhelin kysyy pääsykoodia

Soneralta uusi puhelin. Käyttöönoton jälkeen laite ei kysynyt pin-koodia. Aktivoin sim-kortin pinin: Asetukset>Turvallisuus>Määritä sim-kortin lukitus>Lukitse sim-kortti. Tämän jälkeen nyt laite kysyy aina pin-koodia avattaessa. Haluaisin kyselyn pois. Ei poistunut, vaikka poistin sim-kortin lukituksen em. kohdassa. Vaihdoin laitteen mukaan onnistuneesti pin-koodin. Laite kuitenkin hyväksyy vain 0000 ja väärän koodin saa antaa jatkuvasti. Ei kysy PUK-koodia. Miten siis saisin saisin kyselyn taas pois?

 

 

Edit: Muokattu otsikkoa//MiaSL

0 tykkäystä
1 vastaus
Highlighted
Kunniajäsen
Rekisteröitynyt: ‎08-08-2012
Kirjoituksia: 1 279
2/2

Vs: Samsung Calaxy A 3 näyttölukko

Vaikuttaisi siltä, että nyt on käytössä puhelimen lukitus pin-koodilla, joka taas ei ole riippuvainen sim-kortin pin-koodista.

 

Käypä katsomassa Asetukset -> Lukitusnäyttö ja turvallisuus (tai jotain tähän suuntaan) -> Lukituksen tyyppi, siellä varmaankin näkyy pin-koodi. Sinne sitten määritellään lukitukseksi pyyhkäisy tai ei mitään tai muu vaihtoehto niin ei pitäisi kysellä enää koodia näyttöä avatessa.

 

Edit: katsoin tuosta omasta S6 edgestä, että Lukitse sim-kortti optio määrittää myös ruudunlukituksen samalla käyttöön, tässä tapauksessa käyttöön on ilmeisesti tullut ruudunlukitus oletuskoodilla 00000...

0 tykkäystä