Puhelinliittymän kuuluvuus Myyrmäen suuralueella


Kunniamerkki +3

Moi!

 

Onkohan telia millon parantamassa yhteyksiä myyrmäessä? Netin nopeudet ovat usein todella surkeita varsinkin sisällä ja puhelut on usein soitettava WiFi puheluna kaapelinettiä hyödyntäen, jotta puhelu toimii häiriöttömästi. 


3 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +14

Hei @Bisse84 ja tervetuloa Yhteisöön :)

Näet rakenteilla olevat verkot näppärästi nettisivuiltamme. Nopealla vilkaisulla näyttäisi siltä, että lähialueella parannetaan 3G/4G-kuuluvuuksia ja myös 5G on tulossa. Arvioitu aikataulu valmistumiselle on heinä-syyskuu.

Kunniamerkki +3

Hieno juttu! Tämä tulee todella tarpeeseen. Näin keskellä yötäkin latausnopeus vain 5.1 mb/s 200 megan liittymällä

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +9

@Bisse84@  kirjoitti:

Hieno juttu! Tämä tulee todella tarpeeseen. Näin keskellä yötäkin latausnopeus vain 5.1 mb/s 200 megan liittymällä


Telian kartan mukaan 4G/5G-päivitykset tulevat kahteen tukiasemaan, Paalutorille ja Myyrmäki-hallin tienoille. Yleensä Telia on lisännyt 5G-päivityksen myötä LTE800 (B20) taajuuden, joka parantaa sisäkuuluvuutta. Tuo huono latausnopeus yöaikaankin viittaa siihen, että olet hieman liian kaukana tukiasemasta epäoptimaalisessa paikassa ja rakennus todennäköisesti myös vaimentaa signaalia.

 

Mikäli olet jomman kumman näistä edellä mainitsemani tukiaseman piirissä nopeudet ja kuuluvuus tulevat jonkun verran parantumaan. 5G ei tule toimimaan kohteessasi ainakaan näiden päivitysten myötä. 

 

Vastaa