Puhelinliittymän muuttaminen

  • 28 August 2015
  • 6 kommenttia
  • 6 katselukertaa

Heps!

Haluan muuttaa liittymätyypin ja olisin varmistellut, astuuko muutos voimaan heti vai voiko päivämäärän valita?


6 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +16

Liittymätyypin voit muuttaa itsepalveluna Omilta sivuilta tai toki asiakaspalvelun kautta. Yleensä liittymämuutos tapahtuu heti.

"Liittymätyypin voit muuttaa itsepalveluna Omilta sivuilta tai toki asiakaspalvelun kautta. Yleensä liittymämuutos tapahtuu heti." Nain minulle sanottiin Soneran liikkeessakin. ILmeisesti asiakas on tyhma, koska ei keksi 10 min etsimisella, miten tama kaytannossa onnistuu. VOisiko joku ystavallinen Soneran asiakas (uskomatonta, jos tama on Soneran palvelua nykyaan??) kirjata vaikka murupolkuna sen, mista polusta liittyman vaihto onnistuu toiseen.

 

Asun ulkomailla, en pysty kayttamaan netti- ja duunin nettiasetusten takia Soneran tarjoamaa chattia, ja en todellakaan suostu maksamaan Soneralle saadakseni firmalta asiakaspalvelua. En myoskaan jaksa kayttaa tahan yhtaan enempaa omaa aikaani, vaan aion irtisanoa sopimuksen, ellei tata Sonera 'Klaania' ole sitten rakennettu silla tavalla fiksusti, etta vastaus tahan viestiini tulee sahkopostiini.

Kunniamerkki +14

@Marika_77 kirjoitti:

VOisiko joku ystavallinen Soneran asiakas (uskomatonta, jos tama on Soneran palvelua nykyaan??) kirjata vaikka murupolkuna sen, mista polusta liittyman vaihto onnistuu toiseen.


 


 




 


Kirjaudu omille sivuille, klikkaa liittymää jota haluat muokata, kelaa sivua alaspäin ja paina vihreää palkkia jossa lukee Päivitä liittymä. Valitse haluamasi liittymäpaketti ja paina vihreää nappia jossa lukee Päivitä.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

 Aloitetaanpa siitä onko sinulla tunnuksia omille sivuille Soneralle. Jos sinulla on yksi puhelinliittymä Soneralle, niin saat tunnukset kätevästi näin : kirjoita tekstiviesti SALASANA ja lähetä se numeroon 15400 ( ulkomailla normaalin tekstiviestin hinta ). Sitten voit kirjautua Soneran sivulla omille sivuille : käyttäjätunnus oma puhelinnumero esim. 040123123 ja salasana, minkä sait tuolta 15400 numerosta. Kun olet kirjautunut omille sivuille, niin näet oman liittymäsi ja rullaa alas päin jolloin löytyy kohta päivitä liittymä. Siitä voit siis muuttaa liittymäsi itsepalveluna.

Tai sitten voit hankkia Sonera tunnukset täältä http://www.sonera.fi/asioi+omilla+sivuilla/tietoa+omista+sivuista/asioi+verkossa/  kohdasta luo Sonera tunnus.

KIITOS! Tama auttoi. Nyt toivon, etta keksin napparasti miten deletoida taman Klaani-tunnarin... :)

Älä dellaa tunnaria! Jos myöhemmin tulee jotain muuta kysyttävää mieleen, täältä löytyy mukavaa porukkaa jotka jelppivät kyllä.

Vastaa