peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52576 Jäsentä
151352 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Puhelun vastaanottaminen ulkomailta, kuka maksaaHighlighted
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎02-10-2018
Kirjoituksia: 1
1/2

Puhelun vastaanottaminen ulkomailta, kuka maksaa

Jos olen kotona suomessa ja tulee puhelu ulkomailta, voinko joutua missään tilanteessa maksamaan siittä?

On tietenkin takuulla rikolliset soittajat, mutta sitten on "ehkä oikeita" soittajia vaikka hong kongista joihin haluisin vastata kun en tiedä etukäteen kuka on renkaanpotkija/rosmo ja mikä oikea soitto.

 

Eli voinko vastata turvallisin mielin ja ainoa mitä voin hävitä on hermot ja oma aika? Hymiö Onnellinen

0 tykkäystä
1 vastaus
Kunniajäsen
Rekisteröitynyt: ‎08-08-2012
Kirjoituksia: 1 267
2/2

Vs: Puhelun vastaanottaminen ulkomailta, kuka maksaa

Minkään asiallisen järjestelmän perusteella maksua ei sinulle ainakaan voi tulla pelkästä puhelimeen vastaamisesta. Osa soittajista saattaa olla huijareita jotka yrittävät saada sinua vaikka tilausansaan, urkkia yksityisiä tietojasi tai saada sinut soittamaan takaisin maksulliseen numeroon, mutta ne on sitten eri asia kuin puhelinlaskun maksut. Mikäli soittaja ei ole joku jota odotat niin paiskaa luuri vaan korvaan.

 

Tietysti jollain päiväntasaajan guinean operaattorilla voi olla vaikka mitä maksujärjestelmiä olemassa, mutta jos mahdollisesti lähetettävää huijauslaskua ei maksa niin eivät ne mitään rahaa saa. Suomen lain mukaan kun pelkkä puhelimeen vastaaminen ei tarkoita vaikkapa sopimukseen sitoutumista niin mahdolliset laskut voi jättää huomiotta koska niillä ei ole mitään lainvoimaista keinoa saada sinua maksamaan mitään.