Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 66682
Kirjoituksia 180017

Puhelunesto ja nettiyhteys eu-ja eta-maiden ulkopuolellaPuhelunesto ja nettiyhteys eu-ja eta-maiden ulkopuolella

jansaa80
Vakiokalustoa ☆
Viestejä 178 kpl

Puhelunesto ja nettiyhteys eu-ja eta-maiden ulkopuolella

1/3

Olisiko Telialle mahdollista saada sellaista estoa, että puhelut ja nettikäytön voisi estää EU- ja ETA-maiden ulkopuolella? Elisalla tämä on mahdollista.

 

 

Vastaa
0 tykkäystä
2 vastausta

tilasto
Kunniajäsen
Viestejä 1 363 kpl

2/3

Tuolla https://www.telia.fi/asiakastuki/liittymat/puhelimen-kaytto/palvelunumerot on lueteltu kaikki estot mitä liittymiin on saatavissa. Data ja puhe roaming esto on, mutta se estää kaiken käytön suomen ja Telian verkon ulkopuolella.

Lainaus omilta sivuilta data roaming eston kytkentä kohdasta:

 

"Data Roaming -estoa voit käyttää ulkomailla, kun haluat varmistaa, ettei tiedonsiirtoa käytetä. Puhelut ja tekstiviestit toimivat normaalisti. Päätelaite tulee käynnistää uudelleen, jotta esto astuu voimaan."

 

Lainaus roaming eston kytkentä kohdasta:

"Rekisteröityminen ulkomaiseen verkkoon estetty. Liittymä toimii vain Suomessa Telian verkossa. Estää kaiken puhe-, SMS- ja GPRS-liikenteen ulkomailla."

Vastaa

RaMaria
Ex-telialainen
Viestejä 1 346 kpl

3/3

@jansaa80 kirjoitti:

Olisiko Telialle mahdollista saada sellaista estoa, että puhelut ja nettikäytön voisi estää EU- ja ETA-maiden ulkopuolella? Elisalla tämä on mahdollista.

 

 


Kuten @tilasto kertoikin, Roaming-esto estää sitten kaiken käytön Suomen Telian verkon ulkopuolella. Lähetän tästä kehitysehdotuksen eteenpäin, että saataisiin sellainen estoversio jolla voisi estää käytöt vain EU- ja ETA-maiden ulkopuolella. 🙂 

Vastaa
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.