Riistakamera liittymät ja koiratutka liittymät

  • 29 December 2015
  • 7 kommenttia
  • 102 katselukertaa

Moikka Sonera

 

Milloin saadaan hinnaltaan kilpailukykyiset riistakamera ja koiratutka liittymät? Riistakameraan kaipailen liittymää missä siirtotapana data. Koiratutkassa tarvitsen datan ja puheen, elikkä paikkatiedon saanti livenä ja mahdollisuuden kuunnella koiraa.

 


7 kommenttia

Kunniamerkki +14

@Anttiring kirjoitti:

Moikka Sonera


 


Milloin saadaan hinnaltaan kilpailukykyiset riistakamera ja koiratutka liittymät? Riistakameraan kaipailen liittymää missä siirtotapana data.


 




Liikkuva Netti Etu maksaa 6,90 eur ja sisältää 5 Gt tiedonsiirtoa kuukaudessa, riittää varmaan riistakameralle ja on aikalailla halpa dataliittymä. Jos datan nopeudella ei väliä, ja käyttö pientä niin Telefinlandin Mini + mininetti 236 kbps on aika hyvä paketti 3 eurolla kuussa.


 


 



@Anttiring kirjoitti:

Moikka Sonera


 


Koiratutkassa tarvitsen datan ja puheen, elikkä paikkatiedon saanti livenä ja mahdollisuuden kuunnella koiraa.


 




 


Käyttömääristä riippuen Sonera Perus 1,90 e/kk + Perusnetti 80 snt/alkava tunti (maks. 1,90 e/päivä), puhelut 8 snt/min tai edellä mainittu Tele Mini + Mininetti ja puhelut siinä 7 snt / min. Mikäli puhetta ja dataa enemmän / nopeammin, niin sitten vaikka Sopiva S jossa on 200 min puhetta, 200 sms ja 21 Mbit/s netti 2 Gt/kk käyttömäärällä 14,90 eur/kk.


 


Myös Telen prepaid voisi olla hyvä noihin käyttöihin uusien pakettiratkaisuidensa ansiosta. Liittymässä ei ole kk-maksua, ja voit ladata eri kokoisia paketteja vitosella tai kympillä. 5 eur paketit ovat 200 min puhetta, 200 sms tai 1 Gt netinkäyttö, 10 eur paketit 500 min puhetta, 500 sms tai 5 Gt dataa. Paketit ovat voimassa 6 kk latauksesta.

moikka

 

hinnat ovat kalliit muihin verrattuna. riistakameraan riittää pieni datamäärä ja 3g nopeus riittää mainiosti. hinta täytyisi saada noin 4€/kk että olisi kilpailukykyinen. lisäksi liittymään tarvitaan vielä open gate palvelu että se saadaan kamerassa toimimaan. näin ollen siis liittymän maksu pompaa taas... ei hyvä! kilpailijalla hieman yli kolme euroa /kk.

 

koiratutkaan tarvitaan kans vaan pieni datapaketillinen puhe liittymä. puheeseen en tarvitse pakettia koska soitan vaan koiralle. tämänkin hinta pitäsi olla noin kolme-neljä euroa/kk

 

telefinlandia ei kannata sotkea tähän koska toimivuus ei ole samaa luokkaa kun soneralla, vaikka ns samaa taloa onkin... testattu on. siellä missä tf:llä data ei toiminut niin sonerallapa toimi.

 

prpaid liittymää en halua kun koskaan ei sit tiedä milloin saldot on loppuneet ja stressi siitä siirtyy siis minulle...

 

olisiko aika tuotekehityksen tarttua tähän? tulevaisuushan on että liittymät eri laitteissa lisääntyvät :)

 

 

 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Hei! On myös muita vaihtoehtoja esim. tämä Tracker SIM, joka toimii sekä Soneran että DNA:n verkossa. Tosin alkuinvestointi vähän hinnakas : https://www.koiratutkat.com/product/64/tracker-sim

Tää kuullostaa hyvältä. siinnähän oli saldoakin 12€ sisällä. voisi toimiakkin pannassa

 

 

 


@Anttiring kirjoitti:

  


telefinlandia ei kannata sotkea tähän koska toimivuus ei ole samaa luokkaa kun soneralla, vaikka ns samaa taloa onkin... testattu on. siellä missä tf:llä data ei toiminut niin sonerallapa toimi.


  




Mielenkiintoinen väite, omat TF:n liittymäni taas toimi ja oli toimimatta ihan samoissa paikoissa kun Sonerankin.

Olisiko verkossa kenties jokin priorisointi?

 

Asiaan on tullut vihdoin parannusta ja uudet Simppeli-liittymät soveltuvat erinomaisesti koiratutkiin ja riistakameroihin. Esim 21 Mb/s & 2 Gt - 4,90 €/kk. Tällähän potkii koiratutkat hienosti kuten myös riistakamera. 

 

Kameroissa toki kasvavat kuvakoot sekä videot tulevat kasvattamaan datankulutusta tulevaisuudessa.

 

https://kauppa.sonera.fi/yksityisille/tarjooma/simppeli.aspx

Vastaa