peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52576 Jäsentä
151352 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Riistakameran MMS ja SMTP -asetuksetHighlighted
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎31-10-2018
Kirjoituksia: 1
1/2

Riistakameran MMS ja SMTP -asetukset

Olen juuri hankkinutSuntek HC700G riistakameran ja minulla on siihen Rajaton lite liittymä, onko kenelläkään tietoa toimivaksi koetuista MMS ja SMTP asetuksista ( tarkoitus käytää gmail postia) Kiitos etukäteen

 

Edit ReOlivia: Muokattu otsikkoa 

0 tykkäystä
1 vastaus
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎26-09-2018
Kirjoituksia: 81
2/2

Vs: Riistakameran MMS ja SMTP -asetukset

Moi @Mutkalla ja tervetuloa Yhteisöön!

 

Täältä löydät MMS-asetukset. SMTP-asetukset vuorostaan ovat täällä. Pitäisi pelittää myös Gmailin kanssa Hymiö Onnellinen 

 

Edit. ReOlivia Korjattu linkkiä

 

 


paras yhteisö.jpgeSIM.jpgliiga.jpg
0 tykkäystä