Roamingista kysymys

  • 24 February 2017
  • 1 kommentti
  • 1 katselukerta

Hei,

 

Vaihdoin äskettäin toiselta palveluntarjoalta Soneran liikkuvaan nettin, Netti etu plussaan, tarkemmin sanottuna. Sim-kortin mukana tulleessa kirjeessä sanotaan, että liittymässä on "automaattisesti netin käytön vuorokauden enimmäishinnat Pohjolassa, Baltiassa, lähes koko muussa Euroopassa." 

 

Ymmärsin että tuossa olisi samaan tapaan kuin Sopiva-liittymissä netinkäyttö hintaansisällytetty Pohjolassa ja Baltiassa kymmeneen gigaan asti. Onhan näin? Eli voin huoletta pitää data roamingia päällä esim Ruotsin reissulla?

 

 

 

 

 


1 kommentti

Kunniamerkki +14

Tuollahan se tuotesivulla lukee selkokielellä ilman hämmentäviä mainoslauseita (joiden muotoilu on omasta mielestä aika epäselvää)


 




Liikkuva Netti Etu Plus

100 Mbit/s Rajaton 14,90 €/kk

Rajaton ja todella nopea - Liikkuva Netti Etu Plus

Kun sinulla on jokin Soneran suosituimmista Sopiva-puhelinliittymistä (S–XL) tai Kodin Netti (XS–XL) saat huippunopean 4G-netin asiakasetuhintaan
Ota täydet tehot irti liikkuvasta netistä. Loistovalinta etätyöskentelyyn ja runsaaseen videopalveluiden käyttöön. Rajaton käyttö kotimaassa 4G-huippunopeudella

 Matkailijan edut

    Käyttö pohjolassa ja Baltiassa (10 Gt) sisältyy liittymäsi kuukausimaksu
    Liittymän kuukausimaksu sisältää 600 Mt reissudataa Euroopan alueella
    Kun olet käyttänyt kuukausimaksuun sisältyvän reissudatan on käytössäsi edullinen päivähinnoittelu: 2,99 € /pvä (sis. 100 Mt)
    Reissaajille tarjolla myös edulliset Reissupaketit Eurooppaan ja sen ulkopuolelle hintaan 29,90€. Katso lisää täältä.

Vastaa