Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 66708
Kirjoituksia 180085

Ryhmäpuhelun muodostaminenRyhmäpuhelun muodostaminen

Ramades
Uusi jäsen
Viestejä 1 kpl

Ryhmäpuhelun muodostaminen

1/3

Hei.
Haluaisin tietää ryhmäpuheluista. Jos haluan muodostaa ryhmäpuhelun, montako kaveria voin liittää ryhmäpuheluun? Liittyykö se liittymätyypistä vai kännykän mallista?
Meillä on monta mielipidettä asiasta ja haluan saada varmuuden asiaan.

Vastaa
0 tykkäystä
2 vastausta

irritus
Konkari
Viestejä 826 kpl

2/3

GSM- ja UMTS-verkon neuvottelupuheluissa voidaan keskustella enintään viiden muun osapuolen kanssa samanaikaisesti.

 

ETS 300 517 / GSM 02.84

 

1.2.1 Description

 

A precondition for the multi-party service is that the served mobile subscriber is in control of one active call and one call on hold, both calls having been answered. In this situation the served mobile subscriber can request the network to begin the multi-party service.

 

Once a multi-party call is active, remote parties may be added, disconnected or separated (i.e. removed from the multi-party call but remain connected to the served mobile subscriber).

 

The maximum number of remote parties is 5.


Liittymätyyppi ja puhelimen malli eivät vaikuta osanottajamäärään suoraan.

 

Mikäli liittymä ei tue neuvottelupuheluita, neuvottelua ei voi muodostaa lainkaan. Suomessa neuvottelupuhelu kuuluu kuitenkin käytännössä kaikkiin liittymätyyppeihin, joilla voi soittaa puheluita.

 

Mikäli päätelaite ei tue neuvottelupuheluita, neuvottelupuheluita ei myöskään voi muodostaa lainkaan. Tällaiset laitteet ovat kuitenkin harvinaisia. Kyse on lähinnä erikoislaitteista, kuten murtohälyttimistä, koirapannoista ja analogisen puhelimen sovittimista, ei tavanomaisista kännyköistä.

 

VoLTE- ja VoWifi-palveluiden käyttö saattaa rajoittaa samanaikaisesti käytävien puheluiden määrää tai estää neuvottelupuhelut kokonaan.

Vastaa
0 tykkäystä

Purnipsi
Velho
Velho
Viestejä 2 520 kpl

3/3

Itselläni on VoLTE/VoWIFI -palvelu ja ainakin oma havainto on se, että neuvottelupuhelussa se tiputtaa juurikin 2G/3G:hen, tai en kovin tarkasti merkille ole laittanut. Joka tapauksessa toimii, ei siis kokonaan sulje pois em. toiminteet neuvottelupuhelua. Äänenlaatu ainakin tippuu AMR-WB 12,65 Kbps-tasolle.

 

Vastaa
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.