Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 66732
Kirjoituksia 180143


Sim-kortti

UAKiito
Uusi jäsen
Viestejä 1 kpl

Sim-kortti

1/2

Sain uuden Sim-kortin. Vaikka kuinka asettelen sen, niin aina tulee ilmoitus "asenna Sim-kortti". Ohjeita olen lukenut vaikka kuinka monta kertaa ja ovat yksinkertaiset. Mikä minussa on vikana? Sitten se pitäisi aktivoida. Puhelin on jatkuvasti varattu. Että näin! Mikä avuksi???

Vastaa
0 tykkäystä
1 vastaus

kiisseli67
Lady
Lady
Viestejä 3 503 kpl

2/2

Hei @UAKiito ja tervetuloa Telian yhteisöön!

Aseta SIM: Puhelimesi ei tunnista SIM-korttia tai sitä ei ole asennettu puhelimeen. Lue puhelimen käyttöohjeista tarkemmat toimintaohjeet. Mikäli SIM-kortti on asennettu oikein, kyseessä voi olla joko puhelimen tai SIM-kortin vikatilanne. Mikäli mahdollista, kokeile SIM-korttisi toimintaa toisessa matkapuhelimessa ja/tai kokeile puhelimessasi toista SIM-korttia.

Oli Telian ohjeissa. Itsellä tuli mieleen vielä yksi vaihtoehto : irroititko oikean kokoisen sim-kortin sen kehyksestä? Jos sim-kortti ei ole oikein paikoillaan niin silloin näyttää tuon tekstin. Tarkista myös ettei sinne sim-kortti paikkaan ole päätynyt mitään likaa, joka voisi tuon aiheuttaa.

Jos mikään ei tepsi niin kannattaa hakea tai tilata uusi sim-kortti.

Vastaa
0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.