Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 63857
Kirjoituksia 173914

Soitonsiirto Sonera--> SaunalahtiHighlighted

Soitonsiirto Sonera--> Saunalahti

Vakiokalustoa
Viestejä 83 kpl

Soitonsiirto Sonera--> Saunalahti

1/4
Kyseessä Sonera Jätti. Jos siirrän puheluita siitä Saunalahden liittymään tuleeko siitä erikseen kuluja? Olettaen, että kumpikin puhelin Suomessa ja soittaja soittaa Suomesta suomalaisella gsm- tai lankaliittymästä?
0 tykkäystä
3 vastausta
Highlighted

Kunniajäsen
Viestejä 1 279 kpl

2/4
Kuluttaa pakettisi minuutteja siirrettyjen puheluiden osalta.

Soneran matkapuhelinliittymistä muiden operaattoreiden matkapuhelinliittymiin siirretyt puhelut ovat maksullisia: puhelun siirtäjä maksaa soitetusta puhelusta oman liittymänsä ja siirron vastaanottavan liittymän välisen puhelumaksun oman liittymätyyppinsä mukaisesti.


http://www5.sonera.fi/ohjeet/Soitonsiirto
0 tykkäystä
Highlighted

Vakiokalustoa
Viestejä 83 kpl

3/4
Eli soitonsiirto menee pakettiin eikä niistä koidu erikseen veloitettavia kuluja otaksun tässä esimerkin tapauksessa? Ilmaista se ei siis ole mutta Jätin ollessa liittymä menee siirrot samaan rahaan.

Tähdennän ettei kyse ole mistään "kikkailusta" tai muusta vastaavasta hyödyntäen rajattomia minuutteja vaan normaalikäytön ja kuluttaja-asiakkaan matkapuhelinkäytöstä.
0 tykkäystä
Highlighted

Kunniajäsen
Viestejä 1 279 kpl

4/4
Kyllä. Jos puhelu siirretään pois soneran omasta verkosta, maksaa se siirtäjälle normaalin oman puhelumaksunsa verran, eli Jätin tapauksessa paketin minuutteja kuluu siirretyn puhelun keston verran, eli "ei maksa mitään" koska liittymässä on rajattomat puhelut.
0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.