Sonera Jätti -netti on luokkaa: surkea

  • 11 December 2014
  • 2 kommenttia
  • 2 katselukertaa

Hei,

Olen ollut asiakkaananne vasta alle 2 kuukautta ja olen erittäin pettynyt tuotteesenne: Sonera Jätti.
Tuoteselosteessa lukee että netin pitäisi toimia "Soneran maksiminopeudella" mutta nettini nopeus on täällä Oulun lähialueella ja keskustassa semmoiset roimat 2 Mbit/s, eikä sen 4G-verkkokartan mukaan luvattua 4G-verkkoakaan ole näkynyt (tietenkään kun sitä ei taida olla olemassakaan). Puhelimeeni tuli viime kuun lopussa viesti : "Sopiva-liittymäsi nettipaketin käyttömäärä on täyttynyt, ja nettinopeutta on hidastettu. Voit tilata 10 Gt:n lisäpaketin......." aivan näurettavaa, mutta siitä en vielä vetänyt mitään johtopäätöksiä, kun laskutuskuukausi oli jo melkein lopussa. Mutta nyt sain saman viestin ennen puoltaväliä tätä laskutuskautta, ja netti ei toimi ei sitten yhtään mitenkään.
Mikä Sopiva-liittymä? Tilasin nimenomaan Sonera Jätti -liittymän.
Tuotteen selosteessa lukee: "Jätti sisältää rajattomasti puhetta ja viestejä sekä netin käytön AINA Soneran verkon huippunopeudella, joten sinun ei tarvitse tehdä kompromisseja. Huoleton ja huippunopea paketti."
Eihän teidän netin huippunopeus voi olla kahta megaa tai alle..
Kysynpähän vain, voinko vaihtaa tätä soneran määräaikaista liittymää vaikkapa Saunalahteen. Isoveljeni on Saunalahden asiakkaana ja on ollut erittäin tyytyväinen.

2 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +16
Olisitpa lukenut nyt tarkkaan Soneran ehdot... Syy miksi en ole Soneran matkapuhelin asiakas:

Huoleton ja huippunopea

Sopiva-perheen uutuuspaketissa on rajattomasti puhetta ja viestejä. Lisäksi mukana on huippunopea 4G-netti. Puhumisen ja tekstailun ohessa voit myös siis huoletta surffata netissä, sriimata videoita ja soittaa musiikkia verkosta. Jätti on nimensä mukainen liittymäpaketti.

Nettiä voit käyttää pakettiin kuuluvalla täydellä nopeudella 50 Gt:n verran kuukaudessa. Jos määrä täyttyy, voit jatkaa käyttöä verkon perusnopeudella (128 kbit/s) tai tilata 10 Gt lisäpaketin hintaan 2€/kpl ja jatkaa täydellä nopeudella. Lähetämme viestin, kun määrästä on käytetty 80 % ja 100 %. Viestissä on ohjeet uuden nettipaketin tilaamista varten.

Saapuvan liikenteen maksiminopeus Jätti-paketilla Soneran 4G LTE -verkossa 150 Mbit/s (vaihteluväli 10–80 Mbit/s), 3G Dual Carrier -verkossa 42 Mbit/s (vaihteluväli 0,4–20 Mbit/s), 3G-verkossa 21 Mbit/s (vaihteluväli 0,4–10 Mbit/s), 2G-verkossa 236 kbit/s (vaihteluväli 20–236 kbit/s).

Aito 4G-verkko ei ole vielä koko Suomen kattava, joten tarkista myös kuuluvuus kartasta.

Tarvitsetko myös 4G-puhelimen? Osta 4G-puhelin ja Jätti.


Suomeksi: Datakatto 50Gt

Liittymäsi on: Sonera Sopiva Jätti

Toimii maksiminopeudella jos mahdollista ja laitteesi on 4G verkossa ja tukee sitä tietenkin.
Hei kille!

Kiitos viestistäsi. Kieltämättä erikoiselta kuvaamasi tilanne kuulostaa. Jotta asiaa voidaan tarkemmin tutkia, lisäisitkö tämän Keskustelupalstan profiiliisi asiakasnumerosi (10 numeroa), joka ei näy muille tämän Keskustelupalstan käyttäjille.

Ohje: Omat asetukset => Profiili => Asiakasnumeron kohdalle kirjoitetaan asiakasnumerosi, joka löytyy esimerkiksi liittymäsi laskuista => Lähetä.

Vastaa