peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
58712 Jäsentä
163076 Kirjoitusta

Telia yhteisö on nyt myös laiteyhteisö

Lue lisää
Yhteistyössä OnePlus

Soneran keskittämisedutHighlighted
Uusi keskustelija
Rekisteröitynyt: ‎29-04-2015
Kirjoituksia: 8
1/5

Soneran keskittämisedut

 

https://www.sonera.fi/kauppa/tarjoukset+ja+asiakasedut/keskittamisedut

 

Tuolta löysin tietoa että soneran netin omaavat saisivat matkapuhelinliittymään isomman liittymäpaketin pienemmän hinnalla. Tarkoittaako tuo käytännössä korotusta paketista S pakettiin M ja niin edelleen? Koskeeko tuo ainoastaan yhtä puhelinliittymää vai saako tuon edun mahdollisesti useampaankin puhelinliittymään?

0 tykkäystä
4 vastausta
Kunniajäsen
Rekisteröitynyt: ‎26-12-2013
Kirjoituksia: 4 391
2/5

Vs: Soneran keskittämisedut

Kyllä se näin menee muistakseni, mutta koski muistakseni vain yhtä liittymää. Tällä viikolla Klaanissa ei ole Soneran henkilökuntaa saatavilla. Ensiviikon maanantaina Soneralaiset voisivat vahvistaa tämän.

Onko heikko matkapuhelimen kuuluvuus? Mittaa matkapuhelinverkon kuuluvuuksia Cellmapper-sovelluksella, saatavilla täältä ja ohje .
0 tykkäystä
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎18-12-2014
Kirjoituksia: 51
3/5

Vs: Soneran keskittämisedut

Juu, siis juuri näin. S-pakettiin M jne. Hymiö Onnellinen 

Ja yhteen valitsemaasi liittymään saa tuon edun käyttöön.

0 tykkäystä
Uusi keskustelija
Rekisteröitynyt: ‎08-12-2015
Kirjoituksia: 11
4/5

Vs: Soneran keskittämisedut

Soneralta mielestäni ihan järkevä koukku. Hymiö Onnellinen Eli näihin tuli siirryttyä, kun vuorostaan DNA:n vastaavilla heitettiin vesikukkoa. ETU 4G liittymien ansiosta ks. liittymien hinta nyt puolet halvempi mitä se olisi DNA:n vastaavilla liittymillä, ks. asiakasetu on ainakin minulle tuntuva (Puheliittymä Sonera Sopiva XL + ETU Plus 4G, ei määräaikaisuutta) – Soneran 4G/3G DC tällä alueella toimii myös selkeästi paremmin kuin edeltävillä DNA:n vastaavilla, toivottavasti näin myös jatkossa, aika näyttää?

 

Soneralla näyttäisi olevan myös tuollainen ”Yhdessä perheelle” puheliittymä palvelu + 4G netti, joka käsittääkseni on hieman samalla periaatteella kuin edellä mainittu (myös ilman määräaikaisuutta?).

0 tykkäystä
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎18-12-2014
Kirjoituksia: 51
5/5

Vs: Soneran keskittämisedut

@JJ252 Tuo Sonera Yhdessä palvelu meillä on myös tarjolla.

Mulla itselläni on tuo käytössä Hymiö Onnellinen Toimii vallan mainiosti! Ei mitään määräaikaisuuksia!

Olen itseni lisäksi kolme vekaraa liittänyt siihen. Mun puheliittymä on hinnalla 24,90 ja seuraavat kolme puheliittymää hintaan 9,90e/kpl. Puhepaketit sisältää rajattomat puheet ja viestit.

Sitten olen valinnut tälle neljän koplalle yhteisnettipaketin XXL. Hyvin on riittänyt meidän yhteiskäyttöön tuo paketti! Mä kyllä vekaroille olen painottanut, että käyttävät silti Wlania kotona ollessaan, ihan vain "just in case" Hymiö Erittäin onnellinen  

0 tykkäystä