Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 63807
Kirjoituksia 173772

Soneran keskittämisedutHighlighted

Soneran keskittämisedut

Uusi keskustelija
Viestejä 8 kpl

Soneran keskittämisedut

1/5

 

https://www.sonera.fi/kauppa/tarjoukset+ja+asiakasedut/keskittamisedut

 

Tuolta löysin tietoa että soneran netin omaavat saisivat matkapuhelinliittymään isomman liittymäpaketin pienemmän hinnalla. Tarkoittaako tuo käytännössä korotusta paketista S pakettiin M ja niin edelleen? Koskeeko tuo ainoastaan yhtä puhelinliittymää vai saako tuon edun mahdollisesti useampaankin puhelinliittymään?

0 tykkäystä
4 vastausta
Highlighted

Kunniajäsen
Viestejä 4 415 kpl

2/5

Kyllä se näin menee muistakseni, mutta koski muistakseni vain yhtä liittymää. Tällä viikolla Klaanissa ei ole Soneran henkilökuntaa saatavilla. Ensiviikon maanantaina Soneralaiset voisivat vahvistaa tämän.

0 tykkäystä
Highlighted

Moderaattori
Viestejä 51 kpl

3/5

Juu, siis juuri näin. S-pakettiin M jne. Hymiö Onnellinen 

Ja yhteen valitsemaasi liittymään saa tuon edun käyttöön.

0 tykkäystä
Highlighted

Uusi keskustelija
Viestejä 11 kpl

4/5

Soneralta mielestäni ihan järkevä koukku. 🙂 Eli näihin tuli siirryttyä, kun vuorostaan DNA:n vastaavilla heitettiin vesikukkoa. ETU 4G liittymien ansiosta ks. liittymien hinta nyt puolet halvempi mitä se olisi DNA:n vastaavilla liittymillä, ks. asiakasetu on ainakin minulle tuntuva (Puheliittymä Sonera Sopiva XL + ETU Plus 4G, ei määräaikaisuutta) – Soneran 4G/3G DC tällä alueella toimii myös selkeästi paremmin kuin edeltävillä DNA:n vastaavilla, toivottavasti näin myös jatkossa, aika näyttää?

 

Soneralla näyttäisi olevan myös tuollainen ”Yhdessä perheelle” puheliittymä palvelu + 4G netti, joka käsittääkseni on hieman samalla periaatteella kuin edellä mainittu (myös ilman määräaikaisuutta?).

0 tykkäystä
Highlighted

Moderaattori
Viestejä 51 kpl

5/5

@JJ252 Tuo Sonera Yhdessä palvelu meillä on myös tarjolla.

Mulla itselläni on tuo käytössä Hymiö Onnellinen Toimii vallan mainiosti! Ei mitään määräaikaisuuksia!

Olen itseni lisäksi kolme vekaraa liittänyt siihen. Mun puheliittymä on hinnalla 24,90 ja seuraavat kolme puheliittymää hintaan 9,90e/kpl. Puhepaketit sisältää rajattomat puheet ja viestit.

Sitten olen valinnut tälle neljän koplalle yhteisnettipaketin XXL. Hyvin on riittänyt meidän yhteiskäyttöön tuo paketti! Mä kyllä vekaroille olen painottanut, että käyttävät silti Wlania kotona ollessaan, ihan vain "just in case" Hymiö Erittäin onnellinen  

0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.