Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 63860
Kirjoituksia 173921

Surkea kuuluvuus Hämeenlinnan KukoistensyrjälläHighlighted

Surkea kuuluvuus Hämeenlinnan Kukoistensyrjällä

Uusi jäsen
Viestejä 3 kpl

Surkea kuuluvuus Hämeenlinnan Kukoistensyrjällä

1/26
Hei!
Hämeenlinnassa on todella surkea kuuluvuus Kuokoistensyrjällä 3G/2G verkossa. Sisätiloissa verkko seilaa 2g / 3G verkkojen välillä koko ajan ja puhelun aikana pitää etsiä puurakenteisessakin talossa paikkaa jossa kuuluvuus toimisi. Puhelu katkeaa usein ja tietysti data-yhteys on onneton. Olen nyt reilun vuoden ollut Soneran asiakkaana ja toivonut, että kuuluvuus paranisi, mutta turhaa tämä näyttää olevan. Alkaa olla ongelmat kuuluvuudessa sitä luokkaa, että pitää harkita operaattorin vaihtoa. Kuuluvuusongelmien vikailmoitukseen netin kautta ei saa minkäänlaita vastausta. Ehkä olen niin vähäpätöinen asiakas.
Nyt on pieni toive herännyt, kun näyttäisi merkkien perusteella, että joku operaattori olisi rakentamassa tukiasemaa lähistölle, mutta pahoin pelkään, että sekään ei olisi Sonera. Käyttöpaikka on n 3 kilometriä Hämeenlinnan keskustasta, joten ihan perämetsään en kuuluvuutta toivo.
Terveisin
lapex
0 tykkäystä
25 vastausta
Highlighted

Vanhan Palstan telialainen
Vanhan Palstan telialainen
Viestejä 90 kpl

2/26
Hei lapex,

kävisitkö lisäämässä profiilitietoihisi asiakasnumerosi (löytyy laskusta), niin pystymme katsomaan alueen kuuluvuuden ja parannusten suunnitelmat mahdollisimman tarkkaan. Asiakasnumero näkyy vain Soneran asiakasneuvojille. Hihkaise tähän ketjuun kun olet asiakasnumerosi lisännyt niin tiedämme jatkaa selvitystä.

Kuuluvuuspalautteet menevät verkkosuunnitelumme tietoon, mutta niistä ei asiakkaille vastauksia laiteta. Hyötyä palautteista on kuitenkin, koska verkkosuunnittelijamme saavat näin arvokasta tietoa ja ottavat palautteita huomioon kun verkkoparannuksia suunnitellaan. Kun tekee Omilta sivuilta häiriöilmoituksen, ottaa tekininen asiakaspalvelumme yhteyttä puhelimitse.
0 tykkäystä
Highlighted

Uusi jäsen
Viestejä 3 kpl

3/26
Hei!
Asiakasnumero on lisätty profiiliin.
Omilla sivuilla kuuluvuusongelmien linkki
"Jätä ilmoitus kuuluvuusongelmasta" - https://www4.sonera.fi/OmatSivut/tools. ... t=feedback
ei avaudu ja "seuraava" painike ei ole aktiivinen (kokeiltu Firefox ja IE).

Terveisin
lapex
0 tykkäystä
Highlighted

Vanhan Palstan telialainen
Vanhan Palstan telialainen
Viestejä 90 kpl

4/26
Hei lapex,

laitan toimimattomasta palautelomakkeesta tiedon eteenpäin. Varmistin että aiempi kuuluvuuspalautteesi on tullut perille. Vikailmoitusta ei ole nyt tarpeen tehdä, sillä minä näen että alueen tukiasemassa ei ole vikatilannetta tiedossa. Alueelle on tulossa kevättalvella 2015 uusi tukiasema, jonka uskoisin parantavan kuuluvuutta. Lisäksi pariin jo olemassa olevaan tukiasemaan on tulossa parannuksia. Lähellä olevaan tukiasemaan on myöskin valmistunut 4g. Jotta pääsisit käyttämään 4g-verkkoa liittymällesi tulisi lisätä 4g-palvelu, ja toki laite tulee olla sellainen, joka tulee 4g-verkkoa.
0 tykkäystä
Highlighted

Uusi jäsen
Viestejä 3 kpl

5/26
Hei!
Kiitokset nopeasta vastauksesta ja vahvistuksesta, että Sonera on asialla uuden tukiaseman rakentamisessa. Odotan siis kevätalveen ennen muita toimenpiteitä.
Toivottavasti uusi tukiasema parantaa tätä tukalaa tilannetta.
Puhelimeni kyllä tukee 4G:tä, mutta täytyy vielä miettiä haluanko maksaa siitä.
Terveisin
lapex
0 tykkäystä
Highlighted

Telialainen
Viestejä 767 kpl

6/26
Hei lapex!

Kiitos viesteistäsi. Toivottavasti alustavien suunnitelmien aikataulut pitävät ja alueen matkapuhelinverkon parannukset saadaan valmiiksi muutaman kuukauden sisällä.
0 tykkäystä
Highlighted

Uusi keskustelija
Viestejä 18 kpl

7/26
Hei! Olen joutunut vaihtamaan nimimerkkini lapex - lapexx, kun jostain syystä Soneran järjestelmässä oli lapex- ja omien sivujen käyttäjätuynnuksen väliltä linkki katkaistu. Asiani koskee edelleen tätä huonoa kuuluvuutta. Nyt masto on pystyssä, mutta se on pelkkä runko ja täysin kaustamatta. Maston tunnisteista päätellen saattaa olla Elisan masto, mutta toivottavasti se pääsette siihen hyyryläiseksi. Kysyisin nyt, onko tietoa, milloin linkit asennetaan ja puheluni alkaisivat toimia ilman asettumista tiettyyn kohtaan asuntoa. T: lapexx
0 tykkäystä
Highlighted

Telialainen
Viestejä 717 kpl

8/26

Laitoin tästä kyselyä eteenpäin, että missä aikatauluissa homma etenee. Olemme varmaankin tulossa samaiseen mastoon niin kuin kirjoititkin. Ilmoitan tänne heti, kun saan vastausta aikataulusta.

0 tykkäystä
Highlighted

Telialainen
Viestejä 717 kpl

9/26

Mikäli pysymme aikatauluissamme, niin alueelle käyttöön tulee uusi tukiasema ennen kesäkuuta. Voi tulla jopa toukokuun alussa. Vielä muutama kuukausi ja tämän jälkeen tilanne helpottaa kuuluvuuden osalta.

0 tykkäystä
Highlighted

Uusi keskustelija
Viestejä 18 kpl

10/26

Hei!

Kiitokset vastauksesta. Odotellaan.

 

Lapexx

0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.