peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52022 Jäsentä
150147 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Tax Free -tarjousHighlighted
Uusi keskustelija
Rekisteröitynyt: ‎02-03-2018
Kirjoituksia: 9
1/4

Tax Free -tarjous

Etusivullanne näkyy Tax Free -tarjouksena "Nopealla ja rajattomalla 4G-netillä varustettu XL-paketti tax free -hintaan 22,72 €/kk". Lisäksi mainitaan "Edun kesto 24 kk, jonka jälkeen 34,90 €/kk. Tarjous on voimassa 5.3.2018 asti. Etu koskee uusia liittymiä sekä liittymien päivityksiä."

 

Tästä huolimatta, kun kirjaudun sisään ja klikkaan päivittämään liittymääni, näkyy siellä ihan eri teksti "Yhteys puhelimeen XL -paketti etuhintaan 29,90 €/kk 12 kuukauden ajan, jonka jälkeen 34,90 €/kk tai paketin kulloinkin voimassa oleva hinta."

 

Miksei tuo Tax Free -etuhinta näy olemassaolevalle liittymälle?

0 tykkäystä
3 vastausta
Ex-telialainen
Ex-telialainen
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 1 346
2/4

Vs: Tax Free -tarjous

Moi  @ottohukala ja tervetuloa Yhteisöön! 

Laitoin tästä kysymyksen eteenpäin, palaan asiaan lisätietojen kera. Hymiö Onnellinen 

Paina peukkua jos tykkäsit vastauksesta!

0 tykkäystä
Ex-telialainen
Ex-telialainen
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 1 346
3/4

Vs: Tax Free -tarjous

Noniin, sain vastauksen! 

Tax Free-tarjouksen osalta itsepalvelu on tällä hetkellä rikki, mutta on kyllä korjauksessa parhaillaan! Hymiö Onnellinen Eiköhän saada se sieltä pian pelittämään ja saat säkin hyödynnettyä tarjouksen. Kannattaa tsekata hieman myöhemmin uudelleen. Hymiö Onnellinen 

Paina peukkua jos tykkäsit vastauksesta!

Uusi keskustelija
Rekisteröitynyt: ‎02-03-2018
Kirjoituksia: 9
4/4

Vs: Tax Free -tarjous

Kiitos! Odotellaan, että saatte kuntoon Hymiö Onnellinen