Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 64347
Kirjoituksia 175043

Tekstiviestin lähetys SlovakiaanHighlighted

Tekstiviestin lähetys Slovakiaan

Uusi jäsen
Viestejä 4 kpl

Tekstiviestin lähetys Slovakiaan

1/2

Olen yrittänyt lähettää sms ystävälleni Slowakiaan hänen sikäläiseen kännyyn,,hänen operaattori Telekom, se on Telian yhteistyökump siellä mutta sms ei kulje minulta hänen kännyyn eikä hänen lähettämä tule minulle perille.Kummallakaan ei ole mitään estoja.Mikä on pielessä? Numerot on oikein.

 

 

edit Merja_J: otsikkoa muokattu kuvaavammaksi

0 tykkäystä
1 vastaus
Highlighted

Velho
Velho
Viestejä 2 394 kpl

2/2

Morejsta!

 

Harmillinen ongelma... jos tosiaan olet tarkistanut numerot ja että estoja ei ole, niin vaihtoehdoksi jää yhteydenotto Telian asiakaspalveluun, jotta voit tehdä häiriöilmoituksen tekstiviestien ongelmasta. Yhteystiedot Teliaan löytyvät täältä: https://www.telia.fi/asiakastuki/yhteystiedot

 

Itse suosittelisin chattia tai sitten ajanvarausta asiakaspalveluun. Toki myös vikailmoituksen voi jättää kirjautumalla telia.fi ja menemällä tarkistelemaan omia liittymiä ja palveluita ja sitten kyseisen liittymän kohdalta tekee häiriöilmoituksen asiasta.

 

Tuli mieleen, että ainakin ulkomaanpuheluissa on edelleen häiriötilanne päällä, mutta tuskin se vaikuttaisi SMS:iin. https://www.telia.fi/asiakastuki/hairiotiedote?id=sabre_1532359887590

 

---

 

Pikaiseksi ratkaisuksi voisi käyttää jotain pikaviestinpalvelua, kuten Whatsapp tai Telegram, jos puhelimessa tuki niihin on. 

Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.