peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52049 Jäsentä
150208 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Tekstiviestit ei mene perille Honor 6 A puhelimellaHighlighted
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎22-07-2018
Kirjoituksia: 1
1/2

Tekstiviestit ei mene perille Honor 6 A puhelimella

Hei!

 

Missä mahtaa olla vika, kun teksiviestit ei mene perille kaikkiin numeroihin? Viestit tulevat minulle perille, mutta vastaanottaja ei saa minun viestejä. Tämä ei siis omituisesti päde kaikkiin numeroihin. Puhelimeni on Honor 6 A.

 

 

0 tykkäystä
1 vastaus
Data-Jehu 2018
Data-Jehu 2018
Rekisteröitynyt: ‎15-08-2015
Kirjoituksia: 1 705
2/2

Vs: Tekstiviestit ei mene perille Honor 6 A puhelimella

Morjesta!

 

Lähtisin rajaamaan ongelmaa näin:

 

  • Onko aina sama numero, johon ei viesti mene perille?
    • Jos on sama numero, niin pystytkö kokeilemaan kahdella eri puhelimella lähetystä, että meneekö perille kummallakaan?
  • Onko merkitystä, kuinka pitkä tai lyhyt viesti on?
    • Jotkut puhelimet tekevät pitkästä viestistä multimediaviestin ja jos vastaanottajalla ei ole multimediaviestien asetukset oikein, niin viesti voi jäädä saapumatta perille
  • Tarkista, onko viestikeskuksen numero oikein viestiasetuksissa,  numero on: +358 40 520 2000
  • Onko merkitystä, jos puhelin on 2G/3G/4G -verkoissa?

 

Jos ja kun viestien perille menemättömyys on Honorista riippuvaa, niin jollain toisella puhelimella ne pitäisivät mennä perille, joten kokeile sillä tavalla.Tarkistaisin, että onko ohjelmistopäivityksiä saatavilla ja ehkä tekisin myös tehdasasetusten palautuksen. Jos ei tällä tokene, niin olisin yhteydessä Huawein asiakaspalveluun. Lueskelin, että ainkain 2017 syksylllä jollakulla Saksassa on ollut vastaavanlaista ongelmaa ja siihen on ohjelmistopäivitys auttanut. Eri asia on se, onko tuota päivitystä tullut meillä myytäviin laitteisiin ja onko tuo jo sellainen, ettei Huawei sitä enää tue.

 

Jos taas millään puhelimella viesti ei mene perille tai vain satunnaisesti menee, niin ongelma vaikuttaisi olevan operaattoreiden verkossa, joten tekisin siitä vikailmoituksen Telialle.