Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 64328
Kirjoituksia 174994

Tekstiviestit ei mene perille Honor 6 A puhelimella



Highlighted

Tekstiviestit ei mene perille Honor 6 A puhelimella

Uusi jäsen
Viestejä 1 kpl

Tekstiviestit ei mene perille Honor 6 A puhelimella

1/2

Hei!

 

Missä mahtaa olla vika, kun teksiviestit ei mene perille kaikkiin numeroihin? Viestit tulevat minulle perille, mutta vastaanottaja ei saa minun viestejä. Tämä ei siis omituisesti päde kaikkiin numeroihin. Puhelimeni on Honor 6 A.

 

 

0 tykkäystä
1 vastaus
Highlighted

Velho
Velho
Viestejä 2 394 kpl

2/2

Morjesta!

 

Lähtisin rajaamaan ongelmaa näin:

 

  • Onko aina sama numero, johon ei viesti mene perille?
    • Jos on sama numero, niin pystytkö kokeilemaan kahdella eri puhelimella lähetystä, että meneekö perille kummallakaan?
  • Onko merkitystä, kuinka pitkä tai lyhyt viesti on?
    • Jotkut puhelimet tekevät pitkästä viestistä multimediaviestin ja jos vastaanottajalla ei ole multimediaviestien asetukset oikein, niin viesti voi jäädä saapumatta perille
  • Tarkista, onko viestikeskuksen numero oikein viestiasetuksissa,  numero on: +358 40 520 2000
  • Onko merkitystä, jos puhelin on 2G/3G/4G -verkoissa?

 

Jos ja kun viestien perille menemättömyys on Honorista riippuvaa, niin jollain toisella puhelimella ne pitäisivät mennä perille, joten kokeile sillä tavalla.Tarkistaisin, että onko ohjelmistopäivityksiä saatavilla ja ehkä tekisin myös tehdasasetusten palautuksen. Jos ei tällä tokene, niin olisin yhteydessä Huawein asiakaspalveluun. Lueskelin, että ainkain 2017 syksylllä jollakulla Saksassa on ollut vastaavanlaista ongelmaa ja siihen on ohjelmistopäivitys auttanut. Eri asia on se, onko tuota päivitystä tullut meillä myytäviin laitteisiin ja onko tuo jo sellainen, ettei Huawei sitä enää tue.

 

Jos taas millään puhelimella viesti ei mene perille tai vain satunnaisesti menee, niin ongelma vaikuttaisi olevan operaattoreiden verkossa, joten tekisin siitä vikailmoituksen Telialle.

 

 

Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.