peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52058 Jäsentä
150242 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Telia Laajakaista LHighlighted
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎28-03-2017
Kirjoituksia: 4
1/2

Telia Laajakaista L

Minulla on Telia Laajakaista L-liittymä kotonani. Se on ollut minulla jo pitkään ja sitouduin siihen ensi vuoteen asti. Nopeudet vain ovat huonoja. (http://www.speedtest.net/result/7165825427). Liittymän mukana tuli reititin josta maksoin 29€. Eri operaattorin liittymällä nopeudet ovat huimasti parempia. Voiko tällaisen syyn takia katkaista sopimusta ja joutuuko Huawei B525-reitittimestä siinä tapauksessa maksamaan lisää?

0 tykkäystä
1 vastaus
Lady
Lady
Rekisteröitynyt: ‎06-06-2015
Kirjoituksia: 2 726
2/2

Vs: Telia Laajakaista L

Hei @mtleppanen!

Nopeusmittauksia kannattaa tehdä eri kellonaikoina ja myös kokeilla kaapelin kanssa. Onko Huaweissa "pupunkorva"antennit paikoillaan ja reitittimestä asetuksissa laitettu ulkoiset antennit asetus?

Kannattaa kokeilla myös siirtää reitintä eri paikkaan asunnossa, jos nopeudet nousisivat.

Jos näistä toimenpiteistä huolimatta nopeudet ovat jatkuvasti alle luvattujen miniminopeuksien niin se kyllä antaa luvan purkaa sopimus.

Riippuu sopimuksesta ja sen ehdoista joudutko maksamaan Huaweista lisää. Asiaa voi tiedustella asiakaspalvelusta : https://www.telia.fi/asiakastuki/yhteystiedot?intcmp=footer-asiakaspalvelun-yhteystiedot

#koskamävoin
Stupid is as stupid does - Forrest Gump